Μήνυμα ενότητας και νίκης το αποτέλεσμα του α΄ γύρου , τονίζει ο Τζανής  

Τζανής

Θα σεβαστεί και θα τηρήσει απόλυτα το μήνυμα των εκλογών του α΄γύρου , το οποίο κατά εκείνον ήταν , η  νέα Δημοτική Αρχή , να διοικήσει σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας , υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας , Λουκάς Τζανής .

Ο κ. Τζανής , ο οποίος πέρασε  στο β΄γύρο , έχοντας αντίπαλο τον κ. Βρεττάκο , υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ , τονίζει ότι την περασμένη Κυριακή , « το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα έστειλαν το μήνυμα της νίκης και της ενότητας. Ανέδειξαν πρώτη δύναμη τον ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ και το Δήμαρχο Λουκά Τζανή ».

Παράλληλα , τονίζει , « υπέδειξαν  στη Δημοτική Αρχή, που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής να διοικήσει με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας», επισημαίνοντας ότι οι  διαφορές των εκλογικών αποτελεσμάτων  των δημοτικών παρατάξεων ήταν μικρές, λόγω του κατακερματισμού των αυτοδιοικητικών δυνάμεων.

«Επαναλαμβάνουμε» , υπογραμμίζει , « την αδήριτη ανάγκη για συσπείρωση όλων των πολιτών και των φορέων της πόλης μας για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην πενταετία της ανάπτυξης. Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ αποτελεί την εγγύηση αυτής της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Η πόλη μας το αξίζει. Οι συμπολίτες μας περιμένουν πολλά από όλους μας. Όλοι μαζί με σιγουριά ΜΠΡΟΣΤΑ για τη Νίκη της Ενότητας, της Συνεργασίας και της Ανάπτυξης» , καταλήγει στο μήνυμά του .