Μοναδικό μου κόμμα τα τοπικά συμφέροντα, τονίζει ο Τζανής

Τζανής

Κάλεσμα προς όλες τις παρατάξεις και τις κοινωνικές δυνάμεις του Κερατσινίου , να συστρατευτούν   μαζί του , στο β΄γύρο  «για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην πενταετία της ανάπτυξης» , όπως τονίζει , απηύθυνε ο Δήμαρχος της πόλης , Λουκάς Τζανής .

Ο κ. Τζανής , που την Κυριακή , στο β΄γύρο , αναμετράται με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βρεττάκο , απηύθυνε πρόσκληση , στον αντίπαλό του ,  για

αυτοδιοικητικό ντιμπέιτ.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του και ενώ αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην χτεσινή εκπομπή του κ. Τράγκα , ο κ. Βρεττάκος δεν εμφανίστηκε, παρότι είχε προσκληθεί.

Απαντώντας ο κ. Τζανής , σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου , υπογράμμισε ότι «το ζητούμενο είναι να αντιληφθεί κανείς το μήνυμα των εκλογών που λέει το εξής: Στον κοινωνικό αγώνα που θα πρέπει να αναλάβει η Αυτοδιοίκηση και η νέα Δημοτική Αρχή, δεν θα πρέπει να λείψει κανείς. Η διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής θα πρέπει να διοικήσει με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας. Απευθύναμε , είπε , προεκλογικά προσκλητήριο προς όλες τις δυνάμεις, αφού αξιόλογα στελέχη υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις,  ώστε σ’ ένα περιβάλλον κοινωνικής, αξιακής και οικονομικής κρίσης, να συνεννοηθούμε  και να βγάλουμε μπροστά  την πόλη μας, στην πενταετία της Ανάπτυξης που έρχεται».

Απέναντι είπε , « έχουμε ένα μονοκομματικό και μονοπαραταξιάκο  ψηφοδέλτιο, το οποίο δεν έχει πρόγραμμα, ούτε στόχους και στοχεύει να καταγράψει μια κομματική νίκη.  Σε πολλά ζητήματα που εμείς εγείρουμε τη σημαία του τοπικού συμφέροντος, εκείνο το ψηφοδέλτιο και οι εκφραστές του  αντιτίθενται.

Στο θέμα της ΕΥΔΑΠ, όπου επιβάλαμε τέλη για τα λήμματα όλου του Λεκανοπεδίου που καταλήγουν στην περιοχή μας, το αντίπαλο ψηφοδέλτιο στο δημοτικό συμβούλιο, ψήφισε ΛΕΥΚΟ (!!!!!), γιατί εκφράζει άλλου είδους συμφέροντα. Η κρίση που βιώνουμε σαν κοινωνία  απαιτεί  ενότητα και την αδήριτη ανάγκη να προτάξουμε τον καθαρό  Αυτοδιοικητικό, Ανεξάρτητο λόγο. Καμία Κουμουνδούρου, καμία Συγγρού και καμία Ιπποκράτους δεν θα μας  υποδείξουν τα τοπικά μας συμφέροντα».