Μ. Ζαχαρόπουλος : Η πρόκληση των δημοτικών εκλογών για τη Νίκαια και τον Ρέντη

Είναι γεγονός ότι οι Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα διεξαχθούν σε ένα διαφορετικό πολιτικό περιβάλλον από τις προηγούμενες  Αυτοδιοικητικές εκλογές .

Ο νέος εκλογικός νόμος αλλά και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα σηματοδοτούν την ανάγκη οι επιλογές που θα γίνουν από τους πολίτες να είναι στην κατεύθυνση της ανάδειξης ικανών Δημοτικών Αρχόντων και δυνατότητας αποτελεσματικής άσκησης δημοτικής πολιτικής χωρίς πολυκερματισμούς που μπορεί να οδηγήσουν σε αρρυθμίες και αδυναμίες εφαρμογής ενός χρήσιμου και αναπτυξιακού για την πόλη Δημοτικού Προγράμματος .

Στις 26 Μαΐου θα δοθεί η δυνατότητα και στους πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στην επί 8 χρόνια Δημοτική Αρχή του ενιαίου μας Δήμου με επί κεφαλής τον Γ. Ιωακειμίδη.

Μια Δημοτική Αρχή που έχει δώσει δείγματα αποτελεσματικής διαχείρισης των Δημοτικών μας πραγμάτων και εφαρμογής πολιτικών σε όλες τις εκφράσεις της Δημοτικής δραστηριότητας οι οποίες έχουν αναβαθμίσει τον μεγάλο μας Δήμο και έχουν δώσει την δυνατότητα σε όλους τους Νικαιώτες και Ρεντιώτες να ζουν σε μία πόλη καλλίτερη σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν .

Οι ανάγκες της πόλης μας δεν αντιμετωπίζονται ούτε με την μετατροπή της  σε υποκατάστατο οποιουδήποτε πολιτικού χώρου, ούτε με επιλογές που  αρνούνται την αξιοποίηση των σύγχρονων εργαλείων για την αναπτυξιακή της  προοπτική ,ούτε φυσικά με κινήσεις που στόχο έχουν μόνο την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών κενών οποιουδήποτε αυτοδιοικητικού περιεχομένου .

Ο μεγαλύτερος Δήμος της Β Πειραιά χρειάζεται μια Διοίκηση με φερεγγυότητα ,αποτελεσματικότητα ,και πολιτική βούληση για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος .

Χρειάζεται μια Διοίκηση που με σκληρή δουλεία ,όραμα και διαφάνεια θα συνεχίσει να τον οδηγεί στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

Στις Δημοτικές εκλογές η ψήφος μας πρέπει να έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά ,ανεπηρέαστη όσο το δυνατόν από κομματικές ιδεοληψίες .Με την ψήφο μας θα πρέπει να επιβραβεύσουμε τους άξιους και τους ικανούς .

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσπάθεια του συνδυασμού του Γ. Ιωακειμίδη και να συμβάλλω όσο μπορώ για την αποτελεσματικότητα του έργου του και στην επόμενη Δημοτική περίοδο.

Πιστεύοντας ότι έχω ανταποκριθεί θετικά υπηρετώντας επί πολλά χρόνια τον θεσμό της Τοπ. Αυτοδιοίκησης σαν Δημοτικός και σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος ,εκτιμώ ότι μπορώ να βοηθήσω στην προσπάθεια και αυτής της Δημοτικής περιόδου .

 

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΖΑΧΑΡΑΟΠΟΥΛΟΣ

Πρώην ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ