Προδρ. Ζαχαρόπουλος: Ο λαικισμός έχει «κτυπήσει» κόκκινο στην Αυτοδιοίκηση

zaxaropoulos makis

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,κάποιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι διατύπωσαν την απειλή περί ομαδικών παραιτήσεων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν όπως δήλωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στους Ο.Τ.Α.
Επειδή ο λαϊκισμός έχει «κτυπήσει» κόκκινο στις μέρες μας ,και επειδή αυτήν την «απειλή» την έχω ακούσει άπειρες φορές στα 25 χρόνια που λειτουργώ στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, χωρίς ποτέ να έχει παραιτηθεί κανένας ,θα ήθελα να ρωτήσω όλους αυτούς που λαϊκίζοντας διατυπώνουν τέτοιες προτάσεις , τι θα ακολουθήσει στην λειτουργία του θεσμού μετά τις παραιτήσεις;
Παραιτούνται μόνο οι ριψάσπιδες και αυτοί που ξέρουν να λειτουργούν μόνο στα εύκολα, βάζοντάς το στα πόδια στην πρώτη δυσκολία ,και επειδή οι δυσκολίες δεν προβλέπεται να φεύγουν από τους Ο.Τ.Α. τουλάχιστον στο ορατό μέλλον ,είμαι περίεργος να δώ ποιοι θα υλοποιήσουν τις απειλές περί παραιτήσεων .
Εκτός και αν ξεχάσουν για μια ακόμη φορά τις…. ηρωικές δηλώσεις, παραμένοντας στις θέσεις τους ….. αυτοθυσιαζόμενοι ,ή αποφασίσουν να παραιτηθούν τον ερχόμενο Απρίλιο ,ώστε στις εκλογές του Μάιου να εμφανιστούν στου ψηφοφόρους τους σαν πραγματικοί «επαναστάτες»

 

*Δημοτικός Σύμβουλος Νικαίας-Ρέντη