Πρ. Ζαχαρόπουλος: Με συνέπεια , έργο και μακριά από λαϊκισμούς και εύπεπτες δράσεις

 Συμπληρώθηκε  ένας χρόνος από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26 Μαΐου του 2019.
Μια εκλογική αναμέτρηση που ευτυχώς έγινε χωρίς το βαρύ κλίμα που βιώνουμε φέτος λόγω κορωνοιού ,και η οποία επιβεβαίωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά την εμπιστοσύνη των Νικαιωτών και των Ρεντιωτών στην πολιτική και το πρόγραμμα του Συνδυασμού της «Κίνησης Πολιτών Νίκαιας–Αγ.Ι.Ρέντη» ,αλλά και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Γ.Ιωακειμίδη.
Η επιβεβαίωση αυτή είναι απόρροια μιας συνεπούς πολιτικής λειτουργίας , μακριά από λαϊκισμούς και εύπεπτες δράσεις .
Η πόλη έχει βρει τον βηματισμό της και μάλιστα σε ένα αρνητικό οικονομικά περιβάλλον, έχοντας βάλει σε τάξη τα οικονομικά της και έχοντας την εξυπηρέτηση του πολίτη σε υψηλή προτεραιότητα .
Στην διάρκεια της δύσκολης περιόδου λόγω κορωνοιού που περάσαμε και που εξακολουθούμε να περνάμε αναπτύχθηκαν δράσεις και πρωτοβουλίες ορατές «δια γυμνού οφθαλμού» που άμβλυναν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που η πανδημία δημιούργησε και στην πόλη μας .
Προβλήματα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν, άλλωστε η ίδια η ζωή δημιουργεί νέες απαιτήσεις και νέες προτεραιότητες.
Το ζητούμενο είναι να υπάρχει το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό στην πόλη το οποίο σε συνεργασία με τους εργαζόμενους θα αντιμετωπίζει αυτα τα προβληματα με επιτυχία .
Αυτό το πολιτικό προσωπικό υπάρχει και βάζει καθημερινά με την δουλειά του την θετική σφραγίδα του.
Στα επόμενα χρόνια της θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής είναι σίγουρο ότι οι πολίτες της μεγάλης πόλης μας θα εξακολουθήσουν να βλέπουν την ανάπτυξη πολιτικών και δράσεων που θα βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής όλων μας .

 

  • Πρόδρομος Ζαχαρόπουμλος , πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικαίας-Αγ. Ι. Ρέντη