Σήμερα  συγκέντρωση Μελά στην πλ.  Αγ. Γεωργίου. Ζητά τη συμπαράταξη όλων για ανατροπή του συστήματος Κασιμάτη  

egkainia mela

Τη  μεγαλύτερη συγκέντρωση , που έχει πραγματοποιηθεί  τα τελευταία χρόνια στον Κορυδαλλό , η μαζικότητα της οποίας θα αποτυπώνει , όπως τονίζουν στελέχη του, τη βούληση  των πολιτών του Κορυδαλλού για τερματισμό της διοίκησης Κασιμάτη στο Δήμο  , πραγματοποιεί απόψε στις 8 , ο υποψήφιος Δήμαρχος , Γιάννης Μελάς .
Ο κ. Μελάς , αναμένεται να ανακοινώσει σημαντικές στηρίξεις ενόψει των εκλογών της Κυριακής , από στελέχη άλλων συνδυασμών και να εξαπολύσει σφοδρότατη επίθεση κατά του κ. Κασιμάτη , με βαρύτατες καταγγελίες εναντίον της Δημοτικής του Αρχής  αλλά  και για τον βρώμικο και συκοφαντικό πόλεμο , σε βάρος του  .
Ο κ. Μελάς , που ήρθε δεύτερος σε ψήφους  την προηγούμενη Κυριακή , δηλώνει αισιόδοξος , ότι στο πλευρό του , θα επιτευχθεί μια ευρύτατη συμπαράταξη , που θα υπερκεράσει τη διαφορά  (11,2 %) που έχει από  τον κ. Κασιμάτη.
« Κλειδί» στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος  της προσεχούς  Κυριακής , είναι η στάση που θα τηρήσουν οι ψηφοφόροι των  τεσσάρων άλλων  παρατάξεων που αποκλείστηκαν από τον β΄γύρο και προπαντός εκείνοι των κκ. Δημόπουλου και Διάκου .
Η επιχείρηση « προσέγγισης» που ξεκίνησε από την επομένη του β΄γύρου , προς μεμονωμένους υποψηφίους του κ. Δημόπουλου , όχι μόνο απέτυχε αλλά επέφερε και τα ακριβώς αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα , αφού επιβεβαίωσε απόλυτα , όσα κατά την προεκλογική περίοδο κατήγγειλε   για τη νοοτροπία  και τη λειτουργία  της διοίκησης Κασιμάτη , ο επικεφαλής τους.