Φ. Θεοφιλίδης  : Πλατεία Μέμου, το διαμάντι που έγινε άνθρακας

 

Η    Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης(Μέμου) , ξεκίνησε σαν η πρώτη οικολογική πλατεία στη Ελλάδα που θα μείωνε την θερμοκρασία στο χώρο της.

Η πλατεία που όλοι μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε στην ανατολή του 2019 από αστοχίες για ένα έργο που κόστισε αρχικά τρία(3) και πλέον εκατομμύρια ευρώ ,  εξαιτίας του  “εμπνευσμένου σχεδίου”  καταδικάστηκε  σε ακαριαίο θάνατο.

Το οικολογικό προφίλ έχει χαθεί. Οι περιβόητες επισκευές για την βελτίωση της αποδείχθηκαν, άνευ λογού, από την ανικανότητα  και προχειρότητα της δημοτικής αρχής του δήμου μας.

Τα αποτελέσματα αυτού του έργου είναι οφθαλμοφανή.  Σχεδόν τα μισά καταστήματα έχουν κλείσει επτά τον αριθμό. Άλλαξαν τα χαρακτηριστικά εκείνων που επισκέπτονται την πλατεία μας και ήδη έχουμε τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα.

Δυστυχώς σήμερα είναι η πλατεία της απογοήτευσης για τους συμπολίτες μας παραπονιούνται καθημερινά για την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσιάζει.

Η Δημοτική Αρχή αδυνατεί να δώσει αξιόπιστες λύσεις για την αναβάθμιση της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Είμαι ο Φίλιππος Θεοφιλίδης.

Γεννήθηκα το 1960 στην Παλιά Κοκκινιά.

Είμαι παντρεμένος με την Αστυπαλίτισσα Αγγελή Αργυρώ. Έχω δυο παιδιά την Φιλιππία και τον Γιάννη. Από το 1973 ζω μόνιμα στον Κορυδαλλό.

Είμαι απόφοιτος λυκείου (Ρηνιωτάκη).

Από το 1985 εργάζομαι στα Ελληνικά ταχυδρομεία. Το 2014 μετατέθηκα στο ταχυδρομικό κατάστημα Κορυδαλλού 2 όπου είμαι προϊστάμενος.

Έχω διατελέσει πρόεδρος του Π.Ε.Σ.

Πρόεδρος του ψυχαγωγικού συλλόγου Πειραιά

Εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων Πειραιά στο εργατικό κέντρο Πειραιά.

Διετέλεσα μέλος επί 25 χρόνια στην ορχήστρα του ΠΕΨΑΣΕ ΕΛΤΑ.

Από το Νοέμβριο του 2016 είμαι δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Δήμος για όλους” με Επικεφαλή τον φίλο Δημόπουλο Γιώργο Υποψήφιο Δήμαρχο Κορυδαλλού που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και θα αγωνιστούμε μαζί για ένα καλύτερο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ένα άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά την Αυτοδιοίκηση που είναι ερωτευμένος με τα κοινά και την προσφορά στους συμπολίτες μας.