Β. Δατσέρη: Σε αφανισμό οδηγεί ο Βρεττάκος τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του Κερατσινίου

 

Εμπάθεια  προς τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία , καταλογίζει στον νυν δήμαρχο Κερατσινίου , Χρήστο Βρεττάκο , η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Επόμενη Μέρα» , Βάνα Δατσέρη .

Σ΄ανακοίνωση της , τον καταγγέλλει ότι για πολλοστή φορά  απέδειξε « την πρωτοφανή ανεπάρκεια, αφερεγγυότητα και βλαπτική επικινδυνότητα του για το μέλλον της κοινωνίας του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας. Σε όλα καταστρεπτικά που δυστυχώς πρόκειται να κληροδοτήσει στην επόμενη δημοτική αρχή, προστίθεται και ο μαρασμός σε σημείο αφανισμού του ερασιτεχνικού αθλητισμού της πόλης μας».
Συγκεκριμένα η κυρία Δατσέρη τον κατηγορεί ότι « ενώ σε όλους του Δήμους δίνονται επιχορηγήσεις στα αθλητικά σωματεία που είχαν περικοπεί με τους μνημονιακούς νόμους, εν τούτοις ο κ. Βρεττάκος ετσιθελικά και με την κοντόφθαλμη λογική του Χότζα, συνέχισε τα «μνημόνια» στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας!
Η αιτία; Προφανής… Επειδή δεν τα ελέγχει και στον δικό του μικρόκοσμο, θεωρεί ότι δεν μπορεί να αντλήσει ψηφαλάκια απ’ αυτά.
Το τελευταίο ανδραγάθημα του απερχόμενου Δημάρχου, είναι η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ παραχώρηση του γηπέδου «Π. Σαλπέας» και σε ένα ιστορικό Σωματείο του Πειραιά.
Ο κ. Βρεττάκος με την γνωστή του Ναπολεόντεια λογική δεν καταδέχτηκε καν να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης που τον ανέδειξε Δήμαρχο. Παράλληλα έγραψε και στα παλαιότερα των υποδημάτων του και την ομάδα της πόλης μας τον ΑΠΟ Κερατσίνι. Δίνει το γήπεδο σε μια ιστορική ομάδα του Πειραιά, χωρίς καμία ενημέρωση ή διάλογο με την ομάδα που ιστορικά το χρησιμοποιεί.
Ένας δήμαρχος που ανεσύρθη από τα πολιτικά αζήτητα και εκλέχθηκε λόγω της κομματικής στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν είχε καμία αυτοδιοικητική επάρκεια, επιδεικνύει μια πρωτοφανή για τα ιστορικά δεδομένα του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας αλαζονική στάση απέναντι στην κοινωνία και τους ανθρώπους της πόλης μας.
Αφού δείχνει τόση αγάπη για τις ομάδες του Πειραιά (εκτός του Ολυμπιακού βέβαια) και παράλληλα τόση εμπάθεια για τις ομάδες του Κερατσινίου, θα του προτείνουμε να πάρει μεταγραφή στον Δήμο του Πειραιά και να βάλει υποψήφιος Δήμαρχος εκεί. Είναι δεδομένο πως ΔΕΝ θα σώσει τον Πειραιά με την παρουσία του. ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ και λυτρωτικό ότι θα σώσει το Κερατσίνι & τη Δραπετσώνα».