Μεγάλη διάκριση για το καμάρι της Δραπετσώνας

MEΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣ2Μια μεγάλη διάκριση στο τραμπολίνο έφερε ο αθλητής  Γιάννης  Τοπτίδης στην πόλη του Κερατσινίου – Δραπετσώνας .                                      Στο Διεθνές meeting  τραμπολίνο που διεξήχθη στη Θέρμη  Θεσσαλονίκης,  κέρδισε την Πρώτη θέση   και μία Τρίτη, στην κατηγορία ανδρών, παραλαμβάνοντας το Βραβείο του από τον Πύρρο Δήμα.
Ο αθλητής του τραμπολίνο, μέλος του ΔΑΣ Δραπετσώνας, κατάφερε μετά από  πολύ σκληρή δουλειά με τον προπονητή του Γιεριμιάν Αρθρούρο,  να αναδειχθεί τρεις συνεχόμενες φορές , πρωταθλητής Ελλάδας  .
Μαζί με τον Γιάννη Τοπτίδη, συμμετείχαν και πήραν διακρίσεις στο Διεθνές meeting  τραμπολίνο και οι αθλητές:Καραπιπέρης Νικόλαος, ο οποίος κατέλαβε την Πρώτη και Τρίτη θέση κατηγορίας παίδων  και ο Ντερεμπασιάν Αρσέν, ο οποίος κατέλαβε την Πρώτη θέση  στο τραμπολίνο και τη Δεύτερη θέση σ’ αυτήν την μεγάλη διοργάνωση. Ο πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Τοπτίδης μαζί με τον προπονητή του και την έφορο του ΔΑΣ κ. Ρένα Χαρουπά, πριν αναχωρήσουν για την Σόφια επισκέφτηκαν  τον Δήμαρχο του Κερατσινίου – Δραπετσώνας,  Λουκά Τζανή, ο οποίος συνεχάρη όλους για την μεγάλη πρωτιά και ευχαρίστησε τον Δραπετσωνίτη πρωταθλητή  λέγοντας: «Μόνο χαρά και υπερηφάνεια μπορεί να νιώσει κανείς για τη μεγάλη διάκριση του πρωταθλητή μας. Νιώθω συγκινημένος για την προσπάθειά σου, το κουράγιο σου. Μέσα στη σκοτεινιά της λιτότητας και της ανασφάλειας, είσαι το φωτεινό παράδειγμα για τη νεολαία μας, είσαι παρότρυνση να ασχοληθεί με τον αθλητισμό μακριά από άσχημες επιρροές, είσαι το καμάρι της Δραπετσώνας.

Να σε χαίρονται οι γονείς σου, όπως όλοι μας.  Το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Γι αυτό να  έχεις  θάρρος και αυτοπεποίθηση.  Σημασία έχει το ταξίδι στο δρόμο τον όμορφο που διάλεξες και  είμαι  σίγουρος ότι θα μας φέρεις πάλι την πρωτιά. Καλό ταξίδι, καλή επιτυχία!»