Νέα γενιά Ολυμπιονικών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην τελετή βραβεύσεων των κορυφαίων αθλητών για το 2018 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς. Παρέστησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, βράβευσε τις κορυφαίες αθλήτριες της χρονιάς στην ιστιοπλοΐα, Αριάδνη Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 420, για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 και για το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420 νεανίδων.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. και Ολυμπιονίκης κα Σταυρούλα Αντωνάκου, μαζί με την Ολυμπιονίκη κα Βιργινία Κραβαριώτη, απένειμαν βραβεία στον Πάτροκλο Mανδηλάρη και Βησσαρίωνα Παππά, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων και ανδρών.

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης κλήθηκε να απονείμει βραβείο στον Γεώργιο Βιδάλη για την κορυφαία του διάκριση στο Πανελλήνιο ranking.

Ο Δήμαρχος Πειραιά σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά,  συνεχάρη τον  Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς για τις σημαντικές διακρίσεις των αθλητών του. Επιπλέον αναφέρθηκε και στους άλλους Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους του Πειραιά που  παράγουν, όπως είπε, ένα σημαντικό έργο στον αθλητισμό, όπως π.χ. ο Π.Ο.Ι.Α.Θ. του οποίου ο Πρόεδρος  κ. Μαραγκουδάκης συμμετείχε στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, στον χαιρετισμό του, επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι είναι μια μέρα τιμητική γιατί  βραβεύονται οι κορυφαίοι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς. Το 2018 για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς –πρόσθεσε – ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά. Με πολλές νίκες, διακρίσεις, επιτεύγματα από πολύ σκληρή δουλειά με σύνεση και πολλή αγάπη.  Στόχος, όπως είπε, είναι να ετοιμάζεται η νέα γενιά των πρωταθλητών του αύριο, οι αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν είναι τυχαίο που 8 Ολυμπιονίκες από την ιστιοπλοΐα βγήκαν από αυτόν τον συγκεκριμένο Όμιλο, υπογράμμισε ο κ. Παπαδημητρίου.

Η τελετή στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς έκλεισε με την κοπή πίτας από τον Πρόεδρο.