Αποτελέσματα σημαντικά φέρνει η τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν παράγοντες και φίλοι της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ για την ενίσχυση της ιστορικής ομάδας του Κορυδαλλού . Η οποία από πλευράς Δημοτικής Αρχής Χουρσαλά είναι παντελώς αβοήθητη , όπως συνέβαινε και επί Κασιμάτη.
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, χάρις στις προσπάθειες αποκλειστικά των δικών της ανθρώπων , εξασφάλισε μια σημαντική βοήθεια από τον εφοπλιστή Θανάση Ματρίνο.
Συγκεκριμένα μια χορηγία ύψους 3000 ευρώ για κάθε χρόνο από εδώ και στο εξής .
Επίσης και το πιο σημαντικό, παροχή πλήρους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των παικτών της ομάδας , στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και «Ασκληπιείο» Βούλας , με κάλυψη όλων των εξόδων από την εφοπλιστική εταιρία του κ. Μαρτίνου .
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρτίνου , έχει αφήσει ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο να καλύψει δαπάνες στο μέλλον για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της ομάδας.
Ανάλογες προσπάθειες μαθαίνουμε ότι καταβάλλονται από αξιόλογους φίλους της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ για στήριξη και από άλλες ναυτιλιακές εταιρίες.