Στον  2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»  και ο  Δήμος Νίκαιας- Ρέντη

Στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου που πραγματοποιείται με τη συμβολή του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» συμμετέχει  ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη  και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου, την Κυριακή 7 Απριλίου   στις 10το πρωί. Κεντρικό σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι η λεωφόρος Π. Ράλλη, μπροστά στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ο ΠΛΑΤΩΝ».  Ο αγώνας, που περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. και διαδρομή δυναμικού βάδην, έχει στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ο Δήμαρχος  Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:

«Στόχος μας είναι να κινητοποιήσουμε την τοπική κοινωνία μέσα από θεσμούς συμμετοχής όπως είναι ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου. Κάθε πρωτοβουλία  για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης έχει ανάγκη από συλλογικές δράσεις που υπηρετούν τις αξίες του ανθρωπισμού. Έχουμε αναπτύξει ένα ισχυρό εθελοντικό δίκτυο αλληλεγγύης μεταξύ των δημοτών μας που στοχεύει στο να δίνει απαντήσεις σε ανάγκες που σχετίζονται με τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.  Σ’αυτόν τον αγώνα κοινωνικής ευαισθητοποίησης δεν περισσεύει κανείς».

Κόστος συμμετοχής: 5€ , μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.oloimaziboroume.gr

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα μετατραπεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής που θα παραδοθούν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Ακόμη, οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας στην Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου. (Π. Ράλλη & Θηβών-Νίκαια  Τηλ.: 210 4919139)

Ώρα προσέλευσης στη γραμματεία στις 7 Απ[ριλίου: 9.00 π.μ.