«Καρατόμηση» του Κυρ. Μητσοτάκη, προέβλεψε ο Μιχαλολιάκος

   dimarxeio peiraia - mixaloliakos - mitsotakis Καλά κρατεί η « βεντέτα» του Δημάρχου Πειραιά , Βασίλη Μιχαλολιάκου με την  οικογένεια Μητσοτάκη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ,  κουμπάρος του κ Σαμαρά  και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ επί Αβέρωφ,  προέβλεψε ότι ο νυν υπουργός  Διοικητικής Μεταρρύθμισης , Κυριάκος Μητσοτάκης , θα έχει την ίδια « τύχη» με τον προκάτοχό του , στο υπουργείο , κ. Μανιτάκη: Θα αποτύχει και θα αποπεμφθεί .

Η εκτίμηση – « πρόβλεψη» αυτή του κ. Μιχαλολιάκου , αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω της σχέσης του , με τον πρωθυπουργό αλλά και από το γεγονός ότι τη διατύπωσε δημόσια.

Συγκεκριμένα , μιλώντας σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και απαντώντας στους ισχυρισμούς για σχεδιαζόμενο προγκρόμ απολύσεων στην Αυτοδιοίκηση , επισήμανε ότι δεν θα διολισθήσει στην παγίδα ενός κομματικού πολέμου, πάνω στο δράμα και στον κίνδυνο που πραγματικά έχουν οι εργαζόμενοι, δηλώνοντας ότι βρίσκεται απολύτως δίπλα τους, όπως και στην πρώτη κινητικότητα.

Για να προσθέσει μ’ έμφαση: «Κανείς από τους 39 ( του Δήμου πειραιά που τέθηκαν προ μηνών σε διαθεσιμότητα)  δεν έχασε το ψωμί του. Εργάζονται όλοι κατά τρόπο ασφαλή στο δημόσιο» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν έφυγαν αυτοί, ο Μανιτάκης έφυγε. Και εμείς θα αγωνιστούμε για να μην φύγουν αυτοί, ο Μητσοτάκης θα φύγει».

Κατέληξε δε λέγοντας , «θα αγωνιστούμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις. Μ’ όλα τα μέσα που μας επιτρέπουν οι νόμοι και το Σύνταγμα. Και θα κρατήσουμε και παρουσίες και απουσίες Δημοτικών Συμβούλων και παρατάξεων που θα έρθουν μαζί μας» επανάλαβε και υποστήριξε ότι όταν λέει ότι το κόμμα του είναι ο Πειραιάς και οι σύμμαχοι του οι εργαζόμενοι, το εννοεί. «Δεν μας περισσεύει κανείς και δεν κοιτάμε ποτέ κομματικά κριτήρια» συνέχισε, λέγοντας ότι το έχει αποδείξει σ’ όλες του τις επιλογές.