Κατήγγειλε Κασιμάτη και ΕΛΜΕ Κορυδαλλού, ο Γουρδομιχάλης για ανοχή στους νεοναζί

xrysi aygi nikaias - kassimatis gourdomixalis

Ανοχή στη Χρυσή Αυγή απέδωσε  στην ΕΛΜΕ ( καθηγητές) Κορυδαλλού και τη Δημοτική Αρχή Κασιμάτη , ο στενότατος συνεργάτης του , Γρηγόρης Γουρδομιχάλης .
Ο κ. Γουρδομιχάλης , που είναι μεταξύ άλλων πολλών  και Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κορυδαλλού , μιλώντας χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού ,  κατήγγειλε  ότι εδώ και χρόνια όλοι γνώριζαν τη διείσδυση  της νεοναζιστικής οργάνωσης στα σχολεία της περιοχής  και την τρομοκρατία – εκφοβισμό , που ασκούσε όχι μόνο στους μαθητές αλλά και τους ίδιους  τους καθηγητές .
Όπως είπε, «  δεν προέκυψε τώρα ή μετά τις εκλογές του καλοκαιριού του 2012 η Χρυσή Αυγή . Υπήρχε χρόνια πρίν» , τόνισε , επικαλούμενος όσα του είχαν αναφέρει , όπως είπε, άλλοι συνάδελφοί του εκπαιδευτικοί . « Θα μπορούσα να κατονομάσω σχολεία αλλά δεν θέλω να το κάνω , για να μην εκθέσω συναδέλφους» ανέφερε  .
Η αποκάλυψη αυτή του  Δημοτικού Συμβούλου και « εντεταλαμένου» στα θέματα περιβάλλοντος ,  κ. Γουρδομιχάλη ,εκθέτει τόσο τον πολιτικά επικεφαλής του , Δήμαρχο Κορυδαλλού , Σταύρο Κασιμάτη , αφού δεν είναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό θέμα να μην τον είχε ενημερώσει από τότε . Διαφορετικά είναι ο ίδιος ο κ. Γουρδομιχάλης , βαθύτατα πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένος αν δεν το είχε πράξει και το κράτησε « μυστικό» , αφήνοντας τη Δημοτική Αρχή να συνεχίζει τον « ύπνο του δικαίου» κι ενώ η Χρυσή Αυγή οργίαζε στα σχολεία . Επίσης εκθέτει την ΕΛΜΕ Κορυδαλλού , η οποία , αφού γνώριζε ο κ. Γουρδομιχάλης , από τότε τη δράση των νεοναζί στον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης , εκείνη δεν μπορούσε να έχει …άγνοια . Όταν μάλιστα οι ίδιοι οι καθηγητές , σύμφωνα πάντα με τον κ. Γουρδομιχάλη , επισήμαναν και κατήγγειλαν τη δράση της , εδώ και χρόνια .
Κι όμως ουδέποτε , ούτε ακόμη και σήμερα η ΕΛΜΕ , δεν το έχει καταγγείλει . Γιατί άραγε; Είναι ψευδή όσα αποκάλυψε το μέλος της κ. Γουρδομιχάλης ή κι αυτή δεν είχε πάρει τίποτε « χαμπάρι» ;
Εκτεθειμένος ωστόσο  είναι προσωπικά και  ο ίδιος ο  κ. Γουρδομιχάλης  , αφού γνωρίζοντας τις συμβαίνει και διαπιστώνοντας την αδιαφορία – ανδράνεια  του Δημάρχου και της ΕΛΜΕ , δεν προέβη έγκαιρα , από τότε κι όχι τώρα που το « φίδι» έχει βγεί από το « αυγό» και κόντεψε να γίνει «δράκος» , να καταγγείλει δημόσια και στο δημοτικό συμβούλιο όσα είπε χθες .
Πάντως , οι αποκαλύψεις αυτές του κ. Γουρδομιχάλη , στη χθεσινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας , την προηγούμενη βδομάδα ότι όψιμα η Δημοτική Αρχή Κασιμάτη , κατήγγειλε τη Χρυσή Αυγή κι ότι ανεχόταν ( επειδή τη φοβόνταν 😉  τη δράση της , στην πόλη του Κορυδαλλού .