Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης και Σακχαρώδη Διαβήτη στον Πειραιά

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη  Διαβήτη Πειραιά και Νήσων διοργανώνουν δράση ενημέρωσης και προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση και την πρόληψη  του Σακχαρώδη Διαβήτη την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, στον χώρο του Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραΐσκου 4), ώρες: 10:00-13:00.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της όπως και η πρόληψη  του Σακχαρώδη Διαβήτη και των επιπλοκών του. Οι παραπάνω δράσεις απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα σοβαρά θέματα υγείας, όπως είναι η οστεοπόρωση και ο  Σακχαρώδης Διαβήτης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

 

10:00 – 12:30 πραγματοποίηση δωρεάν προληπτικών ελέγχων οστικής πυκνότητας και μετρήσεις σακχάρου υπό την ιατρική επίβλεψη του κου Καρανάσιου Σωτήριου, Χειρ. Ορθοπαιδικού και του Δρ. Κώστα Βασιλάκου, Γενικού Ιατρού

12:30 – 13:00 ενημερωτική ομιλία με θέματα:

Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα, Σύλλογος Πεταλούδα

Ενημερωτική ομιλία για την οστεοπόρωση Σωτήριος Καρανάσιος Χειρ. Ορθοπαιδικός.

Διαβήτης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, Δρ. Κώστας Βασιλάκος, Γενικός Ιατρός

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα: κα Μαρία Δασκαλάκη: 6977608836, κα Ευαγγελία Μπιμπή: 6988586397.