« Κόσμημα» το νέο κτίριο του 6ο ΚΑΠΗ Νικαίας

 

Τα εγκαίνια του 6ΟΥ ΚΑΠΗ στην οδό Εφέσου 84,  πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, προκειμένου να τιμήσει τους εκπροσώπους της Τρίτης Ηλικίας και να επαναλάβει τη δέσμευση του Δήμου για μια πόλη στην οποία έχουν ενεργό θέση όλοι οι δημότες.

Το νέο κτίριο δωρεά του Μιχάλη Αργυρόπουλου φέρει το όνομα της μητέρας του Αγγελικής Αργυροπούλου και με τη στήριξη της Δημοτικής Επιχείρησης Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη και των Διευθύνσεων Πρασίνου και Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, μετατράπηκε σ’ένα χώρο χρωμάτων και ονείρων για τους αιώνιους έφηβους.

«Είναι χρέος και τιμή μας να προσφέρουμε στους γονείς και τους παππούδες μας την ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση, επικοινωνία και κοινωνική στήριξη» δήλωσε ο κ. Γιώργος Ιωακειμίδης και τόνισε ότι « η Τρίτη Ηλικία δεν πρέπει να μένει παροπλισμένη στο περιθώριο. Η νιότη βρίσκεται στην ψυχή και τα μέλη των ΚΑΠΗ μας όλα αυτά τα χρόνια το αποδεικνύουν μέσα από τις δράσεις και τις ευφάνταστες πρωτοβουλίες τους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του Δήμου  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ένα σύγχρονο κτίριο ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες μας. Στα άμεσα σχέδια μας είναι η μετεγκατάσταση των δημοτικών ιατρείων στους υπόλοιπους ορόφους του κτιρίου καθώς και άλλων υπηρεσιών του Δήμου μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 6Ο ΚΑΠΗ αποτελείται από δυο ορόφους: αίθουσα εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων των μελών και φυσικοθεραπευτήριο. Τις εντυπώσεις εκτός από τους ιδιαίτερους χρωματισμούς των χώρων έκλεψε και η αυλή με τα κυκλάμινα και τις μαργαρίτες.