Δείγμα σεβασμού προς τους συμπολίτες του , αποτελούν σε κάθε δήμο οι συνθήκες κατώ από τις οποίες λειτουργεί η υπηρεσία με τη μεγαλύτερη προσέλευση κοινού : Το ΚΕΠ .
Στον Κορυδαλλό , λοιπόν η διοίκηση Κασιμάτη , με το δημαρχείο των χιλιάων (!) τετραγωνικών μέτρων και τις υπερπολυτελείς γραφειάρες δημάρχου , αντιδήμαρχων και λοιπών ημετέρων , έχει …εξοβελίσει το ΚΕΠ .
Και αντί να είναι στο κεντρικό κτίριο μαζί με τις άλλες υπηρεσίες το έχει στριμώξει κυριολεκτικά σε έναν χώρο , λες και πρόκειται για υπηρεσία “τρίτης” κατηγορίας.
Με ελαχίστους υπαλλήλλους σε σχέση με τον αριθμό των πολιτών αλλά και τον όγκο των υποθέσεων που εξυπηρετούν , η διοίκηση Κασιμάτη , δείχνει “έμπρακτα” πόσο “σέβεται” τους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και το πως “ αντιλαμβάνεται” ότι πρέπει να λειτουργεί η δημόσια διοίκηση .
Στον αντίποδα λοιπόν αυτής της νοοτροπίας και τακτικής του κ. Κασιμάτη , άλλοι δήμοι , όπως της Γλυφάδας , φροντίζουν το ΚΕΠ τους να στεγαστεί σε υπερσύγχρονο χώρο .