Γιατί  δεν κατονομάζει τα «διαπλεκόμενα»  η κ. Δούρου;

SGOUROS GIANNIS new

Μια μόνο προυπόθεση , όπως θα έπραττε ο καθένας που σέβεται την αξιοπρέπειά του , έθεσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός ,  για τη διεξαγωγή debate , με τη Ρένα  Δούρου :

Να ανακαλέσει το συκοφαντικό και υβριστικό χαρακτηρισμό της , σε βάρος του περί «διαπλεκόμενου» ή να αναφερθεί με «ονοματεπώνυμο και διεύθυνση» στα διαπλεκόμενα που επικαλείται .

Και αυτό διότι , ενώ είχε την ευκαιρία, επί τρεις και πλέον μήνες, στις 24 τηλεοπτικές και στις 26 ραδιοφωνικές της συνεντεύξεις,  που έδωσε , να αποκαλύψει και να ενημερωθούν τα εκατομμύρια των πολιτών της Αττικής , ποια είναι τα διαπλεκόμενα , δεν το έπραξε . Πολύ δε περισσότερο , καμία ενέργεια από μέρους της  δεν υπήρξε  προς οποιαδήποτε αρμόδια αρχή ( αναφορά στη Δικαιοσύνη , ερώτηση στη Βουλή από βουλευτές του κόμματός της  κ.α ) για την αποκάλυψη – καταγγελία και πάταξη αυτών των « διαπλεκομένων».

Και το ερώτημα είναι γιατί : Τα φοβάται ; Και πως τότε θα τα αντιμετωπίσει , όπως δηλώνει , …όταν εκλεγεί ;

Ορθότατα  λοιπόν ,  ο κ. Σγουρός , στην απάντηση αποδοχής της πρότασης του , επισημαίνει ότι δεν γίνεται πρώτα να τον  συκοφαντούν ασύστολα και …μετά να ζητούν να μιλήσουν μαζί του . « Η ειλικρίνεια όλων κρίνεται στην πράξη» , τονίζει.