Γκρέμισε  την Καλαμάρη από το « ροζ συννεφάκι» της

Τα …άκουσε όλα , στην πρώτη μάζωξη των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Σ. Κασιμάτη , η  Δημοτική Σύμβουλος , Μαρία Καλαμάρη,  που αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί του και στις εκλογές του 2014 είχε εκλεγεί με τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ , το ” Πάμε Αλλιώς” της Καίτης Κυλλάκου.

Έχοντας προφανώς πλάσει  μια φανταστική εκδοχή , για το  τι είναι η παράταξη Κασιμάτη , που να « καθησυχάζει» τη συνείδηση της , για την πράξη της αυτή ,  προσγειώθηκε …ανώμαλα στην πραγματικότητα , με το « καλημέρα», όπως πληροφορηθήκαμε.

Η κυρία Καλαμάρη   στη συνεδρίαση αυτή , επέλεξε να μιλήσει  και να καταθέσει τα « αριστερά» της διαπιστευτήρια , επιδιώκοντας προφανώς  να έχει από τώρα  διακριτό ρόλο ,.

Άρχισε λοιπόν να μιλά για  παράταξη με « αριστερό» , « προοδευτικό», « αντιδεξιό» πρόσημο κά .

Είχε όμως της ατυχία να μην παρίστανται σ΄αυτήν μόνο οι γνωστοί « νεοδημοκράτες» χειροκροτητές του κ. Κασιμάτη , όπως οι κκ Μακρυγιάννης , Μεραντίτης ,η κυρία  Διακάτου κ.α , που ΟΥΔΕΠΟΤΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν κατήγγειλαν ο κόμμα τους ,  το  έχουν υπερασπιστεί.

Αλλά ήταν παρών ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος , νεοδημοκράτης κι αυτός , από τους βασικούς υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη με τη ΝΔ , στη Β΄Πειραιά , ο  Δημήτρης Κεφάλας.

Ο κ. Κεφάλας λοιπόν σ΄αντίθεση με τους άλλους , έδωσε να καταλάβει στην κυρία Καλαμάρη  ότι ….λάθος πόρτα κτύπησε και μπήκε : Ούτε « αριστερό» , ούτε « προοδευτικό» πρόσημο έχει,με τόσους ….δεξιούς που μετέχουν σ΄αυτήν .

Εξαναγκάζοντας μάλιστα ακόμη και τον ίδιο τον Σ. Κασιμάτη , που μέχρι εκείνη την ώρα κατά την προσφιλή του τακτική έκανε πως δεν καταλαβαίνει , να πάρει θέση ,

Και  ούτε λίγο , ούτε πολύ παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι η παράταξή του , είναι « αχταρμάς» και μετά τις εκλογές θα το …ξεκαθαρίσουν.