Θα είναι και πάλι νικητής


Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Β΄Πειραιά , την οποία εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο , η είδηση με το σοβαρότατο περιστατικό υγείας που συνέβη στο βουλευτή και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ , πρώην υπουργό , Τρύφωνα Αλεξιάδη , στη Βουλή  στα μέσα της βδομάδας κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος του.
Ο κ. Αλεξιάδης , μετά τη σωτήρια για εκείνον παρέμβαση του παριστάμενου συναδέλφου του , γιατρού Παύλου Πολλάκη , μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται έκτοτε στο νοσοκομείο « Γιώργος Γεννηματάς» στην Αθήνα .
Όλες αυτές τις ημέρες το νοσοκομείο έχει κατακλυστεί από φίλους αλλά και « αντιπάλους», επιβεβαίωση της βαθιάς εκτίμησης που τρέφουν προς εκείνον τόσο ως πολιτικό αλλά προπαντός ως Άνθρωπο.
Διότι , ο κ. Αλεξιάδης , ο Τρύφωνας για όλους τους συμπολίτες του , όπως έχουμε ξαναγράψει, μπορεί να είναι ένας πολιτικό στέλεχος πρώτης γραμμής , αλλά στην καθημερινή του ζωή είναι τόσο απλός και προσηνής που ξαφνιάζει , όσους έχουν στο μυαλό τους , την παραδοσιακή εικόνα του πολιτικού .
Μαζί του όμως , όλες αυτές τις ώρες , χωρίς να λείπει ούτε ένα λεπτό από το πλευρό του , είναι  προπαντός  και  όλη η οικογένεια του .
Από την σκληρότατη αυτή δοκιμασία , είναι βέβαιον , ότι θα αναδειχθεί και πάλι ΝΙΚΗΤΗΣ ακόμη πιο δυνατός και μαχητικός . Έχοντας ο ίδιος, αμέτρητα αποθέματα κουράγιου , αγάπης προς την οικογένειά του και βαθιάς Πίστης στο Θεό .
Γι αυτό , είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα τον ξαναδούμε να περπατά , να συζητά με πολίτες , να πίνει το καφέ του ή να τρώει μ΄αγαπημένα του πρόσωπα , όπως όλοι οι απλοί άνθρωποι, στα στέκια της Β΄ Πειραιά .