Ποιόν εξυπηρετεί η στοχοποίηση του Αντώνη Λιντζέρη ;  

lintzeris

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα « ΝΕΑ» και  εκείνους που διέρρευσαν στην στήλη του « Μικροπολιτικού» , τον ισχυρισμό ότι δεν στήριξε κατά την προεκλογική περίοδο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη , Γιάννη Σγουρό, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και Δημοτικός Σύμβουλος Νικαίας , Αντώνης Λιτζέρης .

Στο σχετικό δημοσίευμα , ο κ Α. Λιτζέρης , φέρετο όχι μόνο να μη στηρίζει τον κ. Σγουρό αλλά και να διακινεί ψηφοδέλτια υπέρ της  υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ , Ρένας Δούρου .Επίσης ότι ήταν «χολωμένος» επειδή δεν ορίστηκε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης .

Στην απάντησή του , ο κ. Λιντζέρης , έχει και φωτογραφία , με  προεκλογικό τραπεζάκι , στο οποίο είναι και ο ίδιος στην πλ. Δαβάκη ( περιβολάκι) στη Νίκαια , στήριξης της υποψηφιότητας Σγουρού ( αλήθεια ποια άλλη Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ το έκανε;).

Επίσης , υπενθυμίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή , είχε από τον Φεβρουάριο  λάβει ομόφωνη απόφαση – πρόταση για το πρόσωπο του  υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και ο ίδιος ουδέποτε είχε εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον .

Εξάλλου , όσοι  παρακολουθούν τα δημοτικά δρώμενα του Πειραιά , γνωρίζουν ότι  μέχρι  τα μέσα Απριλίου ήταν σε συζητήσεις για τον αν θα κατέλθει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νικαίας ή όχι . Και σ΄αυτό , από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε , υπάρχει γραπτό- « ντοκουμέντο» , το οποίο μάλιστα βρίσκεται στην χείρα  του επανεκλεγέντα Δημάρχου , κ. Ιωακειμίδη.

Ολόκληρη η επιστολή – απάντηση του κ. Λιντζέρη , στον «Μικροπολιτικό» των ΝΕΩΝ , είχε ως εξής:

«Φίλε Μικροπολιτικέ,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, για την αναφορά σας στο όνομά μου, μέσα από το δημοσίευμα στη στήλη σας.

Μου αποδίδετε ένα τέτοιο ποσοστό δυναμικής κι επιρροής στον κόσμο της Β΄ Πειραιά, που μπορεί να άγει και να φέρει …Περιφερειάρχες!

Αντιλαμβάνομαι την αθέατη πλευρά της σύγκρουσης που έχει και εξωπολιτικά χαρακτηριστικά.

Παρ΄ όλα αυτά θεωρώ πως τα παπαγαλάκια της τοπικής πολιτικής σας ενημέρωσης, έχουν πρόβλημα vertigo και τα βλέπουν όλα θολά και …κουνημένα!

Παρακαλώ, πρωτίστως για το δικό σας καλύτερο και για να διασφαλίσετε το έγκριτο όνομα σας στο χώρο, καλύτερα να διπλοτσεκάρετε την όποια πληροφορία φέρνει ο άνεμος στο γραφείο σας!

Ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξα δημόσια την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού, η οποία ουδόλως αποχρωματισμένη ήταν.

Η μη εκλογή του είναι εύλογο να δημιουργεί αισθήματα πικρίας. Όμως ΔΕΝ δέχομαι σε καμιά περίπτωση να είμαι η παράπλευρη απώλεια προκριμένου να δικαιολογηθεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Υ.Γ.

Η ετεροχρονισμένη διαρροή της προσωπικής επιστολής μου αφορά τον διαρρέοντα και αυτό οφείλει να σας προβληματίσει.

Ποτέ δεν ήταν στις φιλοδοξίες μου να είμαι αντιπεριφερειάρχης, αλλά ούτε και ποτέ μου ζητήθηκε από κανέναν. Άλλωστε, ως Νομαρχιακή Επιτροπή ομόφωνα από τον Φλεβάρη, άλλον είχαμε προτείνει.

Τα σέβη μου και σας στέλνω και μια φωτογραφία από την πλατεία Δαβάκη στην Νίκαια, από το τραπεζάκι που είχαμε ως Νομαρχιακή Επιτροπή και μοιράζαμε ψηφοδέλτια ΕΛΙΑ και ΣΓΟΥΡΟΥ.