Τους είχαν και… τηλέφωνο

MIXALOLIAKOS NEWTA

Αυτό μόνο στην Ελλάδα , μπορούσε να συμβεί . Στο Δήμο Πειραιά εδώ και χρόνια είχαν εγκατασταθεί δυο παλαιά βαγόνια του ΗΣΑΠ, σε αντίστοιχες κεντρικές πλατείες , την  Κανάρη στο Πασαλιμάνι και την  Καραϊσκάκη , στο λιμάνι , ως « αποκεντρωμένα» γραφεία , από τα οποία τάχα θα ενημερώνονταν οι πολίτες για τις δράσεις του Δήμου.

Όπως συμβαίνει πάντα σ΄αυτές τις περιπτώσεις, με την πάροδο του χρόνου , εγκαταλείφθηκαν και αντί να αποτελούν κέντρα ενημέρωσης μετατράπηκαν σε «καταφύγια» κάθε λογής παραβατικότητας.

Και πάλι όμως κανενός το « αυτί» αρμοδίου δεν « ίδρωσε» όλα αυτά τα χρόνια και έτσι παρέμεναν στη θέση του επί χρόνια – μέχρι πριν λίγες ημέρες που απομακρύνθηκαν – προς τέρψιν φυσικά των γνωστών και μη εξαιρετέων « θαμώνων» τους.

 

Μόνο στην …Ελλάδα

 

Οι οποίοι , όπως αποκάλυψε , ο Δήμαρχος Πειραιά , Βασίλης Μιχαλολιάκος , είχαν όλα αυτά τα χρόνοα στη διάθεσή τους και « τζάμπα» τηλέφωνο . Αφού κανείς από τους « αρμόδιους» υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου , με την απομάκρυνση των υπαλλήλων δεν φρόντισε να ζητήσει και τη διακοπή της λειτουργίας των τηλεφωνικών γραμμών .Έτσι μέχρι τώρα πλήρωνε τα τηλεφωνήματά τους , ο Δήμος .

Και εμείς ρωτάμε : Σ’ άλλη χώρα θα έμεναν στη θέση τους οι « υπεύθυνοι» και για τη μη έγκυρη απομάκρυνση των βαγονιών αλλά και για τη μη διακοπή των τηλεφωνικών γραμμών ;Φυσικά και όχι .