” Τσίπρας”- “ Καμένος”

 

Το δίδυμο ( της συμφοράς για πολλούς) συγκυβερνώντων της χώρας σήμερα,  Τσίπρα -Καμένου ( ποιος είναι ποιος από τους δυο, το αφήνουμε να το επιλέξετε εσείς_ , θυμίζει σε πάρα πολλά , 

με όσα λένε και προπαντός ΔΕΝ κάνουν , ο Δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης και ο “υπ΄αριθμόν 2” στην ιεραρχία της παράταξής του , Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

Μετά από παραπλανήσεις ετών σ΄άλλα κόμματα και οι δυο ως γνωστόν μεταλλάχθηκαν σε χρόνο dt σε ΣΥΡΙΖΑ – συμμετέχοντας ενεργότατα στις τελευταίες προεκλογικές εκστρατείες για την επικράτησή του και την εκλογή συγκεκριμένων βουλευτών ( ανιψιά κ.α) καθώς και στο περιβόητο Δημοψήφισμα του “ Οχι”.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο τόσο σφιχτός εναγκαλιασμός τους- τόσο ιδεολογικά , όσο και πολιτικά- με το σημερινό κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , τους έχει ταυτίσει και σε …νοοτροπία, λέγοντας και υπόσχωντας ο καθένας την ίδια στιγμή διαφορετικά πράγματα για το ίδιο θέμα.Όπως το Κολυμβητήριο.

Έτσι λοιπόν την πρώτη μέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς , ο κ. Κασιμάτης , στο γραπτό μήνυμά του προς την εκπαιδευτική κοινότητα για την “ επικείμενη κατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, έχουμε εξασφαλίσει τις περισσότερες εγκρίσεις και βεβαίως την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και φιλοδοξούμε να θεμελιώσουμε το έργο στους πρώτους μήνες της ερχόμενης χρονιάς”. Δηλαδή τίποτε σίγουρο για έναρξη των εργασιών τότε . Απλώς “ φιλοδοξεί”, όπως πολύ …πονηρά αναφέρει .

Αντίθετα , ο κ. Γουρδομιχάλης , στην τελετή αγαισμού Δημοτικού Σχολείου στον Άνω Κορυδαλλό , εξήγγειλε ότι θα είναι… έτοιμο του …χρόνου τέτοιο καιρό , προκαλώντας θυμηδία τόσο μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης που παρίσταντο όσο και μεταξύ των γονέων και εκπαιδευτικών .

Διότι όλοι γνωρίζουν η κατασκευή ενός τέτοιου έργου ακόμη και τώρα να ξεκινούσε -αντίθετα με του χρόνου που “φιλοδοξεί” ο ίδιος ο κ. Κασιμάτης- δεν θα είχε ολοκληρωθεί σε 12 ή 15 μήνες , αλλά πολύ περισσότερο. Δεν το γνωρίζει άραγε μετά από τόσες δεκαετίες αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος;