Ψήφισε κόμμα που …δεν υπήρχε

« Άπαιχτοι» κυριολεκτικά είναι οι «κολλητοί» του  δημάρχου Κορυδαλλού, Σταύρου Κασιμάτη, με όσα λένε και επικαλούνται όταν επιδιώκουν να « δικαιολογήσουν» κάθε φορά  τη στάση και τις πράξεις τους .

Όλους όμως τους ξεπέρασε o πιο στενός συνεργάτης του , Δημήτρης Χριστοφορίδης  ο οποίος και τα 12 χρόνια της θητείας Κασιμάτη , κατέχει καίριες θέσεις και αρμοδιότητες στη διοίκηση του δήμου ,

Ο κ. Χριστοφορίδης λοιπόν  είχε « χαθεί» όλα τα προηγούμενα χρόνια από το ΠΑΣΟΚ που ήταν μέλος το. Όπως  προσωπικά έπραξε  και ο ίδιος ο κ. Κασιμάτης και όλοι σχεδόν οι δημοτικοί του σύμβουλοι , που προέρχονταν απ΄αυτό.

Θέλοντας λοιπόν να « δικαιολογηθεί» ότι ουδέποτε  στην πραγματικότητα είχε « φύγει» από το ΠΑΣΟΚ , δήλωσε το αμίμητο , ότι το 2015 είχε ψηφίσει το … ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ( που συμμετέχει  πλέον το ΠΑΣΟΚ).

Τώρα , αν  το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ , ιδρύθηκε μόλις πριν ένα χρόνο , τέλη 2017 και φυσικά το 2015 δεν υπήρχε ούτε καν σε σκέψη , μόνο ο κ. Χριστοφορίδης ,μπορεί να εξηγήσει, με τις  ιδιαίτερες αυτές ικανότητες που φαίνεται να διαθέτει , για να λέει ότι το είχε ψηφίσει …από τότε .

Πάντως στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές , θα έχει ενδιαφέρον ο κ. Χριστοφορίδης , να ρωτηθεί εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα , τι ψήφισε .

Διότι πολύ πιθανόν , με αυτές τις ιδιαίτερες ικανότητες του , να πληροφορηθούμε… “έγκυρα” και “έγκαιρα”  κάποιο  ” άλλο”κόμμα που …θα ιδρυθεί στο μέλλον !