Ξεκίνησαν τα έργα αναβάθμισης του  Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας

 

Τη Σαλαμίνα επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την αναβάθμιση του  Κέντρου Νεότητας του νησιού, προϋπολογισμού 460.000€ από Ίδιους Πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Η βελτίωση των εγκαταστάσεων του Κέντρου Νεότητας θα δώσει διέξοδο στη νεολαία της Σαλαμίνας αναβαθμίζοντας το επίπεδο αναψυχής και άθλησης των κατοίκων, των νέων αλλά και των παιδιών αφού ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί και στον εκσυγχρονισμό της υφιστάμενης παιδικής χαράς στον προαύλιο χώρο.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής για τη νεολαία της Σαλαμίνας, που επιτέλους «παίρνει σάρκα και οστά», μετά από μακροχρόνιες καθυστερήσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα λοιπά εργοτάξια στη Σαλαμίνα προκειμένου να διαπιστώσει την εξέλιξη και να δρομολογήσει την επίσπευση των εργασιών, ιδιαίτερα στο έργο των ομβρίων.

Το έργο, δήλωσε ,  προχωράει με ικανοποιητικό ρυθμό ενώ έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του στη Λεωφόρο Ζωοδόχου Πηγής. Το εναπομείναν τμήμα απαιτεί συνδυασμένη παρέμβαση και συντονισμό, σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ και την COSMOTE. Το έργο εκτελείται στον πιο πολυσύχναστο κόμβο της Σαλαμίνας και η προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής είναι να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών.