«Ασφαλτόστρωση» …ολίγων ωρών , επί Κασιμάτη

Πραγματικό « σκάνδαλο» συνιστούν οι ασφαλτοστρώσεις που είναι σ΄εξέλιξη στον Κορυδαλλό και διατυμπάνιζε ως …σπουδαίο έργο , ο απερχόμενος νυν δήμαρχο , Σ. Κασιμάτη.
Όπως και σ΄όλες τις άλλες περιοχές της πόλης που έχουν γίνει μέχρι τώρα , το ίδιο συμβαίνει και στη « γειτονιά» του δημάρχου , όπου γίνονται παραμονές εκλογών , για να έχει να λέει προφανώς στους γείτονες που τον συναντούν ότι κάτι «έκανε» κι εκεί .
Οι ασφαλτοστρώσεις αυτές λοιπόν , που γίνονται ενώ είναι βροχερός ο καιρός ( άλλη μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία από Κασιμάτη) , έχουν εξοργίσει τους κατοίκους για το…αποτέλεσμα τους.
Η φωτο που δημοσιεύουμε από τη Χαριλάου Τρικούπη είναι ενδεικτική –όπως και αρκετές άλλες που έχουμε από την ίδια οδό αλλά και από άλλες όπως η Κοραή ).
Ενώ η ασφαλτόστρωση έγινε την Τρίτη 17 Απριλίου , την επομένη 18 Απριλίου , ήταν σ΄αυτή την κατάσταση. Φαντάζεστε πως θα είναι μετά από ένα ….μήνα ; Γιατί μετά από ένα χρόνο …δεν το συζητάμε.
Άραγε ο κ. Κασιμάτης , που διέρχεται ακριβώς από αυτό το στενό καθημερινά για να πάει στο δημαρχείο , δεν το « είδε»;
Ή μήπως το έχει « δει» και γι αυτό στα ΔΗΘΕΝ έργα που διατυμπάνιζε με το πολυτελέστατο φυλλάδιο του, ότι τάχα έχει κάνει το αποσιωπά .
Ας θυμηθούμε λοιπόν τι υποσχόταν για αυτό ακριβώς το έργο με επίσημες ανακοινώσεις του .
Μια εξ΄αυτών – Απρίλιος 2018 (!)- έλεγε ότι « σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο έργο συντήρησης του οδικού δικτύου του Δήμου Κορυδαλλού που θα καλύψει δρόμους συνολικού μήκους 20 χιλιομέτρων. Το έργο, προϋπολογισμού 2.337.400,00 € χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και εκτελείται από τον Δήμο Κορυδαλλού».
Ενώ διαβεβαίωνε ( ξέτερε τώρα εσείς , τι γνωστές «διαβεβαιώσεις» Κασιμάτη) ότι «ο σύνολο του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου» , δηλαδή του 2018.
Και ο ίδιος ο κ. Κασιμάτης , τι δήλωνε τότε όλο « υπερηφάνεια» για το έργο το οποίο τώρα « σιωπά»;
Έγραφε λοιπόν , εκείνη η επίσημη ανακοίνωση του και αναδημοσιεύουμε επακριβώς : «
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης τόνισε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα οδοποιίας που έχουν γίνει στην πόλη και ένα από τα πιο σημαντικά έργα ασφάλειας για τους δημότες».
Τα σχόλια είναι περιττά.