Αυτό είναι το οικονομικό « θαύμα» του Κασιμάτη :Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Δήμο

dimarxeio korydallou - kassimatis

Πριν αλέκτωρ  λαλήσι τρεις –  αποδείχθηκε πόσο αναληθή  είναι  όσα δημόσια υποστηρίζει  ο Δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης , ότι δήθεν έχει καταστήσει οικονομικά « εύρωστο» το Δήμο και μάλιστα με …πλεόνασμα!

Την  ώρα που σ΄όλους τους Δήμους οι μόνιμοι υπάλληλοι πληρώνονται κανονικά στο Δήμο Κορυδαλλού , δεν τους καταβλήθηκε η μισθοδοσία του 15νθημέρου και είναι απλήρωτοι.

Η « συμπονετική» και « αλληλέγγυα» Δημοτική Αρχή , αδιαφορώντας  για τις ασφυκτικές και άμεσες οικογενειακές και προσωπικές ανάγκες που έχουν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι του Δήμου και ενώ ξέρει αλλού να δαπανά , δεν είχε χρήματα να τους καταβάλλει τα χρήματα .

Ο λόγος που δεν έγινε η καταβολή είναι πως δεν είχε να καταβάλλει παράλληλα και τις ασφαλιστικές εισφορές , με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται η μισθοδοσία των εργαζομένων από την κρατική Αρχή Πληρωμών , αφού αυτό αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση.

Εθισμένη προφανώς από την « πεπατημένη» της κακοδιοίκησης που ασκούσε τα προηγούμενα χρόνια , όπου « πλήρωνε» τους εργαζομένους αλλά …φέσωνε το ΙΚΑ , με αποτέλεσμα να φθάσει να χρωστά πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ – εκτός από κείνα των Νομικών Προσώπων της .

Και είχε και έχει το θράσος μετά να καταγγέλλει τη χρεοκοπία των Ασφαλιστικών Ταμείων  και τα « Μνημόνια» , την στιγμή  κατά την οποία η ίδια με την κάκιστη οικονομική διαχείρισή της , ήταν από εκείνες που τα «βύθισαν».

Αξιοσημείωτη ωστόσο είναι η  στάση της « ταξικής» διοίκησης του Σωματείου αλλά και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.Οι οποίες όχι μόνο δεν έφεραν το θέμα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά ούτε καν μια ανακοίνωση δεν έχουν εκδώσει .

Είναι άραγε τόσο το « ενδιαφέρον» τους για τους εργαζόμενους ή έχουν παντελή άγνοια για ότι συμβαίνει στο Δήμο ; Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο