Κ. Νικητόπουλος: Όλοι  με Δημόπουλο για να φύγει ο  Κασιμάτης

 

 Προσκλητήριο σε κάθε  πολίτη  για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Δημόπουλου , απηύθυνε , ο διακεκριμένος γιατρός – καρδιολόγος  και με μεγάλη προσφορά και δράση  για την πόλη ,  Κώστας Νικητόπουλος.

Ο κ. Νικητόπουλος , στο χαιρετισμό που απηύθυνε στη συγκέντρωση του κ. Δημόπουλου , στην πλατεία Αγ. Γεωργίου , κάλεσε όλους τους πολίτες του Κορυδαλλού , να στηρίξουν και να ψηφίσουν  τον Γιώργο Δημόπουλο.

Τον μόνο , όπως είπε , που όλα αυτά τα χρόνια αντιτάχθηκε σθεναρά σε καταστροφικούς σχεδιασμούς του τωρινού δημάρχου και στην αδράνεια – αδιαφορία του ,  σε μείζονα θέματα της πόλης και ιδιαίτερα της περιοχής του Αγ. Γεωργίου .

« Ο  Γ. Δημόπουλος , είπε , είναι ο μόνος απ΄όλους , που γνωρίζει όλα τα θέματα και μπορεί , το έχει αποδείξει ,  να παλέψει για να επιλυθούν. Αυτό έκανε κι όλα τα προηγούμενα χρόνια . Όταν άλλοι σιωπούσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ήταν άφαντοι στην πόλη» .

Ο κ. Νικητόπουλος , υπογράμμισε ότι ανεξαρτήτως τι  θα ψηφίσει ο καθένας στον πρώτο γύρο « είναι υποχρεωμένος  για να ελπίζει ο Κορυδαλλός  σ΄ ένα καλύτερο μέλλον , στο β΄ γύρο  να ψηφίσει  εκείνον που θα είναι αντίπαλος του τωρινού δημάρχου».

Και ότι η ΝΔ δεν έχει δώσει σε κανέναν υποψήφιο στον Κορυδαλλό , την στήριξη της .

Ο κ. Νικητόπουλος κατηγόρησε τον  σημερινό δήμαρχο , Σ. Κασιμάτη ,ότι αθέτησε  τη δέσμευση που είχε δώσει στο λαό του Κορυδαλλό  το 2006 ότι θα έμενε μόνο 8 χρόνια αν εκλεγόταν.

Ο κ. Νικητόπουλος ,υπενθύμισε  τα αντίθετα απ΄ όσα πράττει τώρα , έλεγε το 2006 ο τωρινός δήμαρχος για  επανεκλεγεί ,  κατηγορώντας  τον τότε προκάτοχο του , Σ. Χρήστου, αποσπώντας έτσι την ψήφο των πολιτών .« Κούρασε και κουράστηκε. Δεκατρία χρόνια δήμαρχος και άλλα οκτώ αντιδήμαρχος , δημοτικός σύμβουλος , ένα τέταρτο του αιώνα στη διοίκηση του δήμου , επιτέλους φτάνει . Ο Κορυδαλλός χρειάζεται ανανέωση . Νέες δυνάμεις , ικανές , με γνώση και όραμα για να δώσουν την ορμή που έχει ανάγκη η πόλη » ,τόνισε .

Επίσης ο κ. Νικητόπουλος τον κατήγγειλε με δριμύτατα  για την έλλειψη έργου , την υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου , για τη σιωπή του στην κατάργηση του ΙΚΑ Σχιστού  κ.α .