Κ. Νικητόπουλος: Όχι στην πολιτική του δημάρχου του χρέους και των ΜΚΟ.

kalpes - nikitopoulos

Να υπερψηφίσουν μεθαύριο στο β΄γύρο τον υποψήφιο Δήμαρχο , Γιάννη Μελά του συνδυασμού « ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» , καλεί με δημόσια δήλωσή του , ο  γνωστός ιατρός της πόλης και πρώην υποψήφιος Δήμαρχος , Κώστας Νικητόπουλος .

Ο κ. Νικητόπουλος , με μακρά διαδρομή , στα δημοτικά δρώμενα του Κορυδαλλού , καλεί τους συμπολίτες του , τώρα στο β΄γύρο , να καταδικάσει οριστικά «  την πολιτική του δημάρχου των μνημονίων , του χρέους και των ΜΚΟ»

Ο κ. Νικητόπουλος , ο οποίος υπήρξε ο καθοριστικότερος  παράγοντας της εκλογής για πρώτη φορά του κ. Κασιμάτη , το 2006 , επισημαίνει χαρακτηριστικά για τη δύναμη που έχουν οι πολίτες , στον  β΄γύρο  της Κυριακής : « Δεν πρέπει  κανείς να λησμονεί τις ημέρες του 2006 ειδικά ο απερχόμενος δήμαρχος που βλέπει ήδη το 65% του Κορυδαλλιώτικου λαού να του γυρίζει τη πλάτη».

« Ο απερχόμενος , τονίζει , δήμαρχος εμετρήθη – εζυγήσθηι και ευρέθη ελλειποβαρής αλλά και μνημονιακότατος καταστροφέας των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου συνδιαλεγόμενος με τις ύποπτες ΜΚΟ και πειθαρχικότατος στις επιταγές των ανθρώπων της ΜΕΡΚΕΛ για έργα βιτρίνας» .

Ο κ. Νικητόπουλος , τονίζει ότι την προηγούμενη Κυριακή , έγινε η πρώτη προσπάθεια « να σπάσουμε το κατεστημένο 8ετίας του συστήματος ΚΑΣΙΜΑΤΗ και των επαγγελματικών του στελεχών με τη βοήθεια του νεοσύστατου συνδυασμού του ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΑ «ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ». Η επιτυχής μας προσπάθεια αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 25 τρέχοντα «Θεού θέλοντος» .

Την περασμένη Κυριακή , υπογραμμίζει, «  όλοι οι εκλογείς επέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά και υψηλό αίσθημα ευθύνης ώστε το ποσοστό 52,2%  του απερχόμενου δημάρχου  που είχε επιτύχει το 2010 να μετατραπεί στο φτωχό και ανασφαλές 34%!!! Ο λαός του Κορυδαλλού απέδειξε με το αποτέλεσμα αυτό  ότι καταδικάζει την πολιτική του δημάρχου των μνημονίων , του χρέους και των ΜΚΟ».

Όπως τονίζει , στη δημόσια αυτή  και ξεκάθαρη γνωστοποίηση της στάσης του ενόψει της Κυριακής , προέβη , «θεωρώντας χρέος τιμής απέναντι στην εμπιστοσύνη που διαχρονικά δείχνετε προς το πρόσωπο και την οικογένειά μου αγνοώντας τις παροτρύνσεις των αγωνιώντων «ψευτοταγών»  του πολιτικού μας χώρου,  σας ζητώ  να δώσετε με την ψήφο σας την τελική σας απάντηση».

«Οι φίλοι του Νικητόπουλου θα στηρίξουν για δήμαρχο ψηφίζοντας μαζικά  τον  νοικοκύρη και  ριζοσπάστη Κορυδαλλιώτη  ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΑ» , υπογραμμίζει και προσθέτει:

« Ο Κορυδαλλός δεν χρειάζεται να βλέπει τις τετραετίες να περνούν άκαρπα, ειδικά τα παιδιά μας. Εμπρός για την ανατροπή με μπροστάρη Δήμαρχο τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΑ».