Να καταψηφιστεί ο Κασιμάτης στο β΄γύρο ζήτησε  ο Διάκος και να στηριχτεί ο Μελάς

eklogiko - melas - diakosΜε δημόσια ανακοίνωσή του , ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού « Κορυδαλλός –Πρώτη Πόλη» , Γιάννης Διάκος , ζητεί από όσους τον τίμησαν με τη ψήφο τους στον πρώτο γύρο , την ερχόμενη Κυριακή , να καταψηφίσουν το σημερινό Δήμαρχο , Σταύρο Κασιμάτη.
Ο κ. Διάκος καλεί όλους τους πολίτες του Κορυδαλλού , στο β΄γύρο , να υπερψηφίσουν τον Γιάννη Μελά και το συνδυασμό του  «ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ».
Η ανοιχτή και ξεκάθαρη αυτή τοποθέτηση  του κ. Διάκου ενόψει του δεύτερου και καθοριστικού γύρου , επιβεβαιώνει ότι δημιουργείται μια ευρεία συμπαράταξη , που υπερβαίνει παραδοσιακές παραταξιακές και πολιτικές περιχαρακώσεις , υπέρ του κ.  Μελά .
Ο κ. Διάκος, στην ανακοίνωση στήριξής του , προς τον κ. Μελά , καταγγέλλει , όπως είχε πράξει επανειλημμένα στα Δημοτικά Συμβούλια , τον κ. Κασιμάτη ότι ευθύνεται για την οικτρή οικονομική κατάσταση , που έχει οδηγήσει το Δήμο .
Επίσης τον κατηγορεί για παντελή εγκατάλειψη όλων των  περιοχών του Δήμου  και των γειτονιών τους και έργα « βιτρίνας» μόνο στο κέντρο της πόλης.
Αναφέρει συγκεκριμένα , ο κ. Διάκος:
«Στις 25 Μαΐου οι δημότες του Κορυδαλλού έχουν να επιλέξουν μεταξύ της σημερινής δημοτικής αρχής και ενός νέου συνδυασμού. Η σημερινή δημοτική αρχή όμως, ευθύνεται για την άσχημη οικονομική κατάσταση του δήμου και τα όποια άλλα προβλήματά του. Τα έργα που επικαλείται ήταν ήδη δρομολογημένα από παλιά ή είναι έργα βιτρίνας στο κέντρο του Κορυδαλλού χωρίς να έχει κάνει κανένα έργο ουσίας στην περιφέρεια και τις γειτονιές της πόλης.  Στην οκταετία που πέρασε ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Ο συνδυασμός του Γιάννη Μελά «ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» φιλοδοξεί να κάνει την ανατροπή, όπως επιθυμούμε κι εμείς. Αυτό το γεγονός μας δίνει το κίνητρο να στηρίξουμε τον Γιάννη Μελά για δήμαρχο ελπίζοντας  ότι θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του  για την ανατροπή και το νοικοκύρεμα των οικονομικών, προς όφελος της πόλης μας.
Καλώ τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του συνδυασμού μας να ψηφίσουν σύμφωνα με τα παραπάνω τον Γιάννη Μελά».