Ξεκάθαρα δίπλα στην ΕΠΣ Πειραιά, στον Ολυμπιακό, τον Ιωνικό και την Προοδευτική, ο Σαλαλές

 

Προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα καταλογίζει με δήλωση του, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ,  Χρήστος Σαλαλές,στην  «πρωτοφανή, ακατανόητη και αντιδημοκρατική πρόταση» , του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, σε βάρος της ΕΠΣ Πειραιά.

Ο κ. Σαλαλές , που ως  Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ,είχε υποστηρίξει γενναία τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σ΄όλους τους δήμους του Πειραιά αλλά και τα Σωματεία . δήλωσε σχετικά:

«Σε μια δύσκολη εποχή για τα ερασιτεχνικά σωματεία που προσπαθούν με πενιχρά έσοδα να κρατήσουν ζωντανό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, προτείνει το προσωρινό λουκέτο στην ΕΠΣ Πειραιά.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή, ακατανόητη και αντιδημοκρατική πρόταση στο βωμό των προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων. Μια πρόταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο και απαξιώνει τα σωματεία του Πειραιά. Μια πρόταση που πάσχει νομιμότητας. Δε στηρίζεται στο νόμο και τους κανονισμούς.

Προσωπικά τάσσομαι ξεκάθαρα δίπλα στον αγώνα της ΕΠΣ Πειραιά, δίπλα στον Ολυμπιακό, τον Ιωνικό και την Προοδευτική που διαφημίζουν την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά στη SuperLeague αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα σωματεία της περιοχής.

Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει και όχι για να διχάζει.

Χρήστος Σαλαλές

Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ»