Οδοκαθαριστές «κηπουροί» χρειάζονται στον Κορυδαλλό

 

Δεν παύει να εκπλήσσει το πανελλήνιο , ο Δήμος Κορυδαλλού . Και όταν λέμε δήμος , δεν εννοούμε την πόλη αλλά τον  αυτοδιοικητικό του Οργανισμό.

Κι αυτό διότι η εγκατάλειψη και η υστέρηση σε μια σειρά τομείς- από την περίοδο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής –  είναι τέτοια, που  έχουν δημιουργηθεί πρωτοφανείς καταστάσεις.

Όπως αυτή που δείχνει η φωτογραφία που δημοσιεύουμε : Οδόστρωμα να έχει μετατραπεί σε …παρκάκι αγριόχορτων. Και όχι κάπου απόμερα . Αλλά σ΄ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης . Μόλις 20 μέτρα από την πλατεία Μέμου.

Και μην προστρέξει κανείς «καλοθελητής» να «δικαιολογήσει» το …απαράδεκτο , λέγοντας ότι τάχα ευθύνονται οι καλοκαιρινές άδειες του προσωπικού . Θα τον διαψεύσουν τόσο οι ίδιοι οι περίοικοι , λέγοντα τους ότι αυτό συμβαίνει  πάνω από ένα χρόνο τώρα αλλά και τα ίδια τα μάτια του , αφού σε τόση έκταση και ύψος κανένα αγριόχορτο δεν φτάνει σε 1-2 μήνες!

Όπως δε , μπορεί πολύ  εύκολα να διαπιστώσει ο οποιοδήποτε ότι το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά άλλα στενά του Κορυδαλλού.

Γι αυτό μην εκπλαγείτε , αν δείτε αντί για οδοκαθαριστές με τον « κλασσικό» εξοπλισμό ( φαράσι-σκούπα), κηπουροί να « κουρεύουν» τους …δρόμους!