Ούτε οι μισοί δεν πήγαν στο κάλεσμα Κασιμάτη

dimarxeio korydallou - kassimatisΤην « πλάτη» στη Δημοτική Αρχή Κασιμάτη , γύρισε η πλειοψηφία των στελεχών του συνδυασμού τoυ, γεγονός που αποτυπώνει την έντονη  δυσαρέσκεια  που επικρατεί στο εσωτερικό της, για τον ίδιο το Δήμαρχο κ. Κασιμάτη .  Στην ευρεία σύσκεψη του συνδυασμού του ,   που συγκάλεσε την προηγούμενη βδομάδα , από τους 62 συνολικά υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που είχε το ψηφοδέλτιό του , στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 , παραβρέθηκαν περίπου 25.
Η  εικόνα διάλυσης της παράταξης , γίνεται ακόμη πιο αποκαλυπτική , αν συνυπολογιστεί  ότι από τους 25 οι 15 ήταν εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι . Δηλαδή από τους 27 που δεν είχαν εκλεγεί παρέστησαν μόνο δέκα . Και από τους 25 Δημοτικούς Συμβούλους που είχε εκλέξει απουσίαζαν δέκα. Αν εξαιρέσουμε τους πέντε ( Μελάς – Βιδάλης – Θανόπουλος – Γκόγκος – Συρίγου) που έχουν αποχωρήσει , επέλεξαν να μην παρευρεθούν στη  Σύνοδο της παράταξης άλλοι πέντε . Και από αυτούς δικαιολογημένοι , για θέματα υγείας μπορούν να θεωρηθούν μόνο οι κκ Φίλης και Αγιώτατος .
Κι αυτό παρά τα επανειλημμένα τηλεφωνήματα που είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες και στα οποία τους υπογραμμιζόταν η σημασία  της συνεδρίασης της παράυαξης και της  παρουσίας του καθενός σ΄αυτήν .
Όπως επίσης ανέφεραν οι ίδιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αυτή καθ’ αυτή η διαδικασία ήταν μια αποτυχία και το κλίμα κάθε άλλο παρά ενθουσιώδες. Έληξε δε με έναν ουσιαστικό « μονόλογο»-  απολογισμό του Δημάρχου .