Παρ΄ολίγον σύρραξη στη χθεσινή συνεδρίαση της παράταξης Κασιμάτη

dimarxeio korydallou - kassimatsi - gourdomix - makrΤο « έλα να δεις»  συνέβη χθες  βράδυ στη συνεδρίαση της παράταξης Κασιμάτη.Το « πολεμικό» επεισόδιο που έγινε στην σπαράζουσα από προσωπικές και άλλες διενέξεις  των μελών της ,  ήρθε να προστεθεί  σε μια σειρά περιστατικά και γεγονότα που επιβεβαιώνουν την κατάταση διάλυσης που επικρατεί σ΄αυτήν , με ανήμπορο – παρατηρητή τον κ. Κασιμάτη  .
« Πρωταγωνιστές» αυτή τη φορά ήταν δυο « εντεταλμένοι» Δημοτικοί Σύμβουλοι , Γρηγόρης Γουρδομιχάλης ( περιβάλλοντος) και Γιώργος Μακρινός ( παιδείας).
Ο δεύτερος  ανέλαβε  να προασπίσει το « έργο» της Δημοτικής Αρχής στα « οικονομικά» (!) και την καθαριότητα του Δήμου , στις καταγγελίες  του κ. Γουρδομιχάλη , ότι η πραγματική κατάταση και στους δυο αυτούς τομείς δεν είναι εκείνη που θέλει να παρουσιάζει ο Δήμαρχος .
Όπως είπε υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι και επομένως δεν ισχύει όσα υποτηρίζει δημόσια ο κ. Κασιμάτης περί « ευρωστίας» κ.α . Επίσης ανέφερε ότι το επίπεδο της καθαριότητας της πόλης δεν είναι ικανοποιητικό και επέκρινε τον κ. Κασιμάτη διότι δεν έχει ορίσει αντιδήμαρχο για έναν τόσο νευραλγικό τομέα ούτε καν Διευθυντή και η υπηρεσία εδώ και μήνες παραμένει πολιτικά και υπηρεσιακά ακέφαλη .
Η κριτική του κ. Γουρδομιχάλη ,  προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μακρινού , εκ των « συνομιλητών» αυτή την περίοδο του κ. Κασιμάτη , με αποτέλεσμα να τιναχθεί στον « αέρα» η συνεδρίαση  .