Πρώτη προτεραιότητα Κατσούλη τα θέματα Παιδείας

 

Ο Επικεφαλής του «μαζί για τον Κορυδαλλό», Νίκος Κατσούλης,στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Κορυδαλλού 2020 – 2024, “συναντήθηκε” με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων Δημοτικών Σχολείων. μέσω ψηφιακής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και παρούσες: από το «μαζί» οι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΛάζαρος Αλεξανδρίδης, Σοφία Σιδηροπούλου, Καλλιόπη Μαυροειδάκου, η Γ. Γραμματέας Σούλα Δημητρίουκαι το μέλος του συντονιστικού Άννα Τζαβαλή – Δελήκαι από τους Συλλόγους Γονέων Πρόεδροι/και μέλη των Δ.Σ οι κ.κ. : Φάνης Σκουλικαρίτης (2ο Δημοτικό), Στέφανος Τσερκέζης και Κατερίνα Λογοθέτη (5ο Δημοτικό), Κώστας Βεντούρης (9ο Δημοτικό), ΝικόλΖαχαρέα (12ο Δημοτικό) και Ελένη Στάμου (16ο Δημοτικό).

Ανταλλάχτηκαν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση των σχολείων της Πρωτοβάθμιας του Κορυδαλλού όπως και της ασφαλούς πρόσβασης μαθητών και μαθητριών στο σχολικό συγκρότημα (4ο – 5ο Γυμνάσιο, 5ο Δημοτικό, 3ο Νηπιαγωγείο, Ειδικό Σχολείο).

Τέλος ο Νίκος Κατσούλης παρακίνησε τους Συλλόγους να συμμετέχουν ενεργά στη δημόσια διαβούλευση που η δημοτική αρχή αποσιωπά, ώστε κανείς να μην έχει δικαιολογία ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα ή τις ελλείψεις που υπάρχουν στον Κορυδαλλό.

Επίσης, τόνισε ,  είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη δημοτική αρχή ώστε να μην είναι δεμένα τα χέρια της από ένα νωθρό, επιχειρησιακό σχέδιο.