Στο νέο Δημαρχείο συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού

dimarxeio ioulios_2013 018Συγκινητική και ταυτόχρονα συμβολική ήταν η συνεδρίαση της 14ης Οκτωβρίου για το δημοτικό συμβούλιο Κορυδαλλού, καθώς ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης.
«Σήμερα είναι η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο νέο δημαρχιακό μέγαρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το διευθυντή του ΕΠΑΛ, που μας φιλοξένησε για 3 χρόνια. Πριν 3 χρόνια είχαμε πάρει απόφαση να πάμε από το Πνευματικό Κέντρο στο ΕΠΑΛ», σχολίασε καταρχήν ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεόδωρος Μερεντίτης.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ευχές για καλορίζικο ξεκίνημα του Σώματος στο νέο δημαρχείο εξέφρασαν σχεδόν στο σύνολό τους τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Κορυδαλλό- Πρώτη Πόλη» Γιάννης Διάκος κατέθεσε και προτάσεις βελτίωσης της αίθουσας.
«Θα ήθελα επειδή αρμόζει στο χώρο, να κάνετε έναν προγραμματισμό, δεν ξέρω αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, να βάλετε ταμπέλες σε κάθε καρέκλα με το όνομα του κάθε δημοτικού συμβούλου, για να ξέρει ο καθένας που κάθεται και να βλέπουν και ποιοι λείπουν», είπε ο κ. Διάκος.
Ο ίδιος κάλεσε τη δημοτική αρχή να προωθήσει τη μετάδοση των συνεδριάσεων μέσω web tv, τώρα που υπάρχει και η κατάλληλη υποδομή. «Καλό θα είναι και μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί με το web tv, ώστε όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τα δημοτικά συμβούλια, να μπορούν να μας παρακολουθήσουν. Και πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί αυτοί που δείχνουν ενδιαφέρον. Και είναι και καλό για να φαίνεται ποιοι κάνουν προτάσεις, ποιοι έρχονται και ποιοι δεν έρχονται», κατέληξε ο Γιάννης Διάκος.
Η απάντηση, πάντως, του δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη, ήταν πως εξετάζει θετικά την πρόταση του κ. Διάκου, αλλά υπάρχει και ένα κόστος περίπου 5.000 ευρώ για την αγορά του κατάλληλου εξοπλισμού.