Συγκέντρωσαν 3 τόνους τρόφιμα για τους ανήμπορους συνδημότες μας , οι Πρόσκοποι και οι κάτοικοι του Κορυδαλλού

proskopoi «Θέλουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Σε αυτόν τον όμορφο γεμάτο συγκινήσεις αγώνα ζωής εμείς συνεχίζουμε και σας περιμένουμε». Με αυτό το μήνυμα οι Πρόσκοποι του 8ου Συστήματος κάλεσαν όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων για την ενίσχυση του προγράμματος ΣτηρίΖΩ των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού για δυο Σαββατοκύριακα έξω από super markets της πόλης.

Η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και των εργαζομένων στα καταστήματα, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική, αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από 3 τόνοι τρόφιμα!

Η δράση πραγματοποιήθηκε δυο Σαββατοκύριακα έξω από τα Supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος στην πλατεία Μέμου και Σκλαβενίτης ΑΕ στα Κανάρια. Στην είσοδο βρισκόταν το 8ο Σύστημα Προσκόπων, καλώντας τους κατοίκους, μαζί με τις αγορές του να προμηθευτούν βασικά είδη, που έχει ανάγκη η Τράπεζα Τροφίμων και το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου.

Τις θερμές του ευχαριστίες για την ολόθερμη στήριξη και την επιτυχημένη προσπάθεια τους, την κοινωνική ευαισθησία και τις πράξεις αλληλεγγύης που οργανώνουν συστηματικά για την ενίσχυση των συμπολιτών μας εξέφρασε στα στελέχη, τα μέλη και τις οικογένειες τους ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.