Συμπλοκές χούλιγκαν με μολότοφ στον αγώνα Παννεαπολιακό- Προοδευτική

Μολότοφ ,  βεγγαλικά, πέτρες  και άλλα αντικείμενα  , ρίχτηκαν στις συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν , έξω από το γήπεδο στο Σελεπίτσαρι , όπου διεξαγόταν , ο αγώνας  Παννεαπολιακός- Προοδευτικής και δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός.

Όλα ξεκίνησαν όταν πολυπληθής ομάδα κουκουλοφόρων και κρανοφόρων  έκανε την εμφάνιση της , από την πλευρά του άλσους του Αγ. Φίλιππα , πάνω από το γήπεδο και   άρχισε να φωνάζει συνθήματα και να εκτοξεύει φωτοβολίδες προς το γήπεδο.

Η « απάντηση» δεν άργησε να έρθει. Μια άλλη επίσης πολυπληθής ομάδα από την πλευρά  του γηπέδου κινήθηκε εναντίον τους και άρχισε η εκτόξευση μολότοφ και πετρών για αρκετή ώρα .

Κάποια στιγμή οι δυο ομάδες των κρανοφόρων  είχαν φθάσει μεταξύ τους σε απόσταση λίγων μέτρων  και όλα έδειχναν ότι θα συνέβαιναν πολύ χειρότερα .

Τότε, στο μέσο του β΄ημιχρόνου, εμφανίστηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ , μοτοσυκλετιστές και περιπολικά της αστυνομίας , που απέκλεισαν την περιοχή και στην παρουσία τους οι χούλιγκαν απομακρύνθηκαν .

Μάλιστα , σύμφωνα με πληροφορίες , την αστυνομική δύναμη κάλεσε η ηγεσία του δήμου Νικαίας , που εκείνη την ώρα συμμετείχε σε περιβαλλοντική εκδήλωση που διοργάνωνε ο δήμος στο δασάκι του Αγ. Φίλιππα.