Το πραγματικό αντιδημοκρατικό «πρόσωπο» της συνδιοίκησης Χουρσαλά –Δημόπουλου, αποκάλυψε ο Κατσούλης  

 

Βαθύτατα αυταρχική και αντιδημοκρατική  και παντελώς αναξιόπιστη , αποδεικνύεται καθημερινά η συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου , που διοικεί το Δήμο Κορυδαλλού .

Στα παραπάνω προστίθενται πλέον και καθεστωτικές συμπεριφορές οικειοποίησης  , όπως υποδομών λές και είναι προσωικά δικά τους και όχι του Δήμου.

Η καταγγελία –καταπέλτης της παράταξης « Μαζί για τον Κορυδαλλό»  του Νίκου Κατσούλη, αναδεικνύει και αποκαλύπτει όλα αυτά  ενώ ερωτηματικά προκαλεί η στάση των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης που σιωπούν , επ΄αυτών .

Άραγε οι εδώ και 9 μήνες ψευδείς , όπως εκ του αποτελέσματος προκύπτει ,  υποσχέσεις τόσο του δημάρχου , όσο και του  « συν –δημάρχου» , Γιώργου Δημόπουλου και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου , Μερόπης Κατσάνου ότι θα τους παραχωρούνταν γραφεία , το θεωρούν ήσσονος σημασίας ;

Γραφεία , που εκ του Νόμου , είναι υποχρεωτικά να διαθέσει ο δήμος σε κάθε παράταξη .

Για τα οποία , όταν ο κ. Δημόπουλος , ήταν αντιπολίτευση  κατάγγελνε « καθημερινά» τον τότε δήμαρχο , Σταύρο Κασιμάτη , γιατί καθυστερούσε να εφαρμόσει όσα προέβλεπε ο νόμος.

Και τώρα που συνδιοικεί το δήμο με τον κ. Χουρσαλά , όχι μόνο έχει « ξεχάσει» , όπως και για πολλά άλλα , τι έλεγε τότε αλλά πράττει και ακριβώς τα αντίθετα απ΄αυτά .

Αναφέρει συγκεκριμένα στην επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στο δήμαρχο ,Νίκος Χουρσαλά , ο κ. Κατσούλης

Η επιστολή

Κύριε Δήμαρχε,

Επί της Δημαρχίας σας παρουσιάζεται το πρωτοφανές της μη εφαρμογής του άρθρου 66 του Ν. 3852/07.06.2010 και του άρθρο 73, παρ.9, του Ν. 4555/19.07.2018 για την υποχρεωτική παραχώρηση γραφείων και εξοπλισμού για την δημοτική μας παράταξη, αν και έχουμε αιτηθεί σχετικά από τον Σεπτέμβρη του 2019.

Αντίθετα διαθέτει τριπλά γραφεία ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γ. Δημόπουλος, και εκτός δημαρχιακού μεγάρου ως παράταξη παραχωρημένα από τον Δήμο. Επίσης διαθέτει γραφείο ο συνεργαζόμενος με την παράταξή σας δημοτικός σύμβουλος Ι. Διάκος.

Επιπλέον, με περισσή έλλειψη ευθύνης, μας παραχωρήθηκε χώρος, που αφού μεταφέραμε τα πράγματά μας, δόθηκε ερήμην μας για άλλη χρήση.

Φυσικά δεν είναι πρώτη φορά που η διοίκησή σας έχει δείξει αντιδημοκρατικό ζήλο υπονομεύοντας την αντιπολίτευσή μας.

Ενδεικτικά θυμίζουμε:

  • Την άρνηση να λάβουμε τα ηχητικά πρακτικά των συνεδριάσεων
  • Την άρνηση να ψηφίσουν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι στην εκλογική διαδικασία για τον ΠΕΣΥΔΑΠ
  • Στον τρόπο που η πρόεδρος του ΔΣ διανέμει τον λόγο στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
  • Την άρνηση να μας επιτραπεί η χρήση αιθουσών συνεδριάσεων του δήμου στις ημερομηνίας που τις θέλουμε.

Ζητούμε την άμεση αποκατάσταση του δικαιώματός μας χωρίς κωλυσιεργίες!