Φεύγουν άλλοι τρεις από τον Κασιμάτη

dimarxeio korydallou - xours - trirak- tsirmΔεν έχει τέλος η διαρροή στελεχών από τη δημοτική ομάδα του Δημάρχου, Σταύρου Κασιμάτη.
Κανείς , συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του κ. Κασιμάτη , δεν γνωρίζει πόσοι ουσιαστικά έχουν μείνει .
Μετά τους έξι Δημοτικούς Συμβούλους , που έχουν αποχωρήσει ( Μ      ελάς, Βιδάλης , Γκόγκος , Θανόπουλος , Συρίγου  και  Δημόπουλος ), τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται και η τυπική έξοδος από την παράταξη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής , άλλων τριών Δημοτικών Συμβούλων .
Αποτέλεσμα αυτού θα είναι η πάλαι ποτέ κραταιά  Δημοτική Αρχή να είναι μια μικρή μειοψηφία πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην καλύτερη περίπτωση  θα έχει 16 Δημοτικούς Συμβούλους αν και ανάμεσα σ΄αυτούς τουλάχιστον άλλοι δυο έχουν διατυπώσει και προσωπικά στον κ. Κασιμάτη , τις έντονες διαφωνίες τους  και η στάση τους, δεν είναι δεδομένη .    Οι τρεις που αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθούν άμεσα, καθιστώντας τους αποχωρήσαντες από την παράταξη Κασιμάτη , δεύτερη δύναμη ( σε αριθμό Δημοτικών Συμβούλων)  στο Δημοτικό Συμβούλιο , είναι οι κκ Χουρσαλάς , Τσιρακίδης και Τσίρμπας,
Και οι τρεις τους , ανοικτά πλέον καταγγέλλουν τη Δημοτική Αρχή , όπως εξάλλου έπραξαν και στις πρόσφατες «μαζώξεις» της Δημοτικής της Ομάδας  ενώπιον του κ. Κασιμάτη και στις οποίες δέχθηκαν επιθέσεις για τη διαφοροποίησή τους αυτή , από τα ολιγοστά « πιστά» στο Δήμαρχο στελέχη του .
Σύμφωνα μάλιστα  με επιβεβαιωμένες πληροφορίες , βρίσκονται σε συζητήσεις , για  κάθοδό τους  στις εκλογές σε συνεργασία με άλλα αποχωρήσαντα στελέχη από την παράταξη του κ. Κασιμάτη .
Από την  πλευρά του , ο κ. Κασιμάτης , παρακολουθεί ως απλός « θεατής» τα τεκταινόμενα και τη διάλυση ουσιαστικά της παράταξής του , ανήμπορος ακόμη και να διαφυλάξει την πολιτική της αξιοπρέπεια , ζητώντας από τους « τρεις» αλλά και από τους άλλους εναπομείναντες Δημοτικούς Συμβούλους  τους , που δημόσια  δηλώνουν ότι δεν θα είναι μαζί του στις Δημοτικές     Εκλογές του Μαίου , να ξεκαθαρίσουν την στάση τους.