Φυλλορροεί η παράταξη Κασιμάτη . Αποχώρησε κι άλλος Δημοτικός Σύμβουλος

 

Νέα αποχώρηση  Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Κασιμάτη ,με καταγγελίες κατά του ίδιου του δημάρχου Κορυδαλλού , ενώ όπως είχαμε προαναγγείλει έπονται …κι άλλες .

Ο δημοτικός σύμβουλος που αποχώρησε είναι ο πέμπτος σε ψήφους της παράταξης και επί χρόνια  στενότατος συνεργάτης του και αντιδήμαρχος .

Καιη αποχώρηση του , έπεσε σαν «βόμβα», στην παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Κασιμάτη , διότι  δεν το περίμενε κανείς και δεν ήταν από τα ονόματα εκείνων που  με …βεβαιότητα …επίκειται κι αυτών η ανεξαρτητοποίηση!

Πρόκειται για τον Μιχάλη Ευθυμιάδη , που είναι ο τρίτος που αποχωρεί από την παράταξη Κασιμάτη , τις τελευταίες βδομάδες. Είχαν προηγηθεί ο γιατρός κ. Ζήσης και ο κ. Πάχος.

Σε ανάρτηση του , στο  f/b, ο κ Ευθυμιάδης , κατηγορεί ευθέως τον κ. Κασιμάτη για έλλειψη συλλογικότητας και δημοκρατικότητας στη λειτουργία της πολιτικής ηγεσίας του δήμου . « Δεν ανέχεται άλλες απόψεις και είναι αρνητικός στον διάλογο», τονίζει .

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτηση του , με την οποία γνωστοποιεί την ανεξαρτητοποίηση του:

«Φίλες, και Φίλοι, έχω την υποχρέωση να σας ενημερώσω πως από σήμερα θα είμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα της πόλης μας .Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στους πολίτες του Κορυδαλλού σαν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, απελευθερωμένος από ένα δήμαρχο που δεν ανέχεται άλλες απόψεις και είναι αρνητικός στον διάλογο και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι πάντα με γνώμονα το ηθικό, το λογικό και το τίμιο».

Η νέα αυτή ανεξαρτητοποίηση , που είναι όπως προαναφέραμε η τρίτη κατά σειρά  επιβεβαιώνει απόλυτα το δημοσίευμα μας , της 2ας  Ιανουαρίου , με τίτλο «Βουλιάζει ο Κασιμάτης και τον εγκαταλείπουν μαζικά».

Σ΄αυτό γράφαμε από την παράταξη του απερχόμενου ( πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην ΔΗΜΑΡ) και νυν ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Κορυδαλλού , Σταύρου Κασιμάτη , « σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και αναρτήσεις  ορισμένων εξ΄αυτών,δεν θα είναι υποψήφιοι μαζί του , τουλάχιστον έξι –  αυτοί έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους -από τους τωρινούς Δημοτικούς του Συμβούλους …Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει πανικό στην  εναπομείνασα διοίκηση Κασιμάτη . Η οποία  κινδυνεύει πλέον να χάσει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο  και  δεν γνωρίζει πόσοι ακόμη θα τους ακολουθήσουν και θα αποχωρήσουν ή θα αρνηθούν να θέσουν ξανά υποψηφιότητα , διαπιστώνοντας το αρνητικότατο κλίμα που υπάρχει διάχυτο σ΄όλη την κοινωνία του Κορυδαλλού» .