Ψήφισαν τα ” καμάρια” του ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό υπέρ  της ιδιωτικοποίησης  του δημοτικού φωτισμού

Το ίδιο “νοφιλελέ” , όπως κατά τ’ άλλα αρέσκονται να αποκαλούν  τους  αντιπάλους τους ,  οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ,αποδεικνύεται ότι είναι η δημοτική τους παράταξη στον Κορυδαλλό .

Σε απόλυτη ταύτιση με τον νεοδημοκράτη δήμαρχο , Νίκο Χουρσαλά , ψήφισε την πλήρη  ιδιωτικοποίηση  όλου του δημοτικού φωτισμού της πόλης , χωρίς να πει …κιχ.

Κανείς δεν μίλησε από την παράταξη αυτή  που  υποστηρίχθηκε επισήμως από τον ΣΥΡΙΖΑ  στις περυσινές Δημοτικές Εκλογές  και της οποίας ηγείται τώρα ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης .Ούτε αυτός , ούτε η κυρία Καλαμάρη , ούτε η κυρία Γαλανοπούλου , που  πρωτοστατούσαν  και …” πρωτοστατούν” ενάντια σε ” μνημονιακές” πολιτικές.

Μάλιστα , δεν είναι η πρώτη φορά  που έχει ψηφίσει  ιδιωτικοποίηση  δημοτικών παρεχόμενων υπηρεσιών ,  η παράταξη την οποία εξακολουθεί να υποστηρίζει ακόμη και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.. Και με τα στελέχη της οποίας έχει στενότατη πολιτική επαφή ο βουλευτής της Β΄Πειραιά και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. Το ίδιο είχε πράξει, προ μηνός  και με  έργο της υπηρεσίας πρασίνου.

Υπέρ ψήφισε και ο  επίσης Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Σπ. Αγιώτατος .Το ίδιο , σύμφωνα με πληροφορίες  έπραξε και ο  Δ. Χριστοφορίδης , που δεν ανήκουν στον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ . Επίσης και οι εννέα δημοτικοί σύμβουλοι  που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί  απ΄αυτή την  παράταξη ( πρώην Κασιμάτη) και ορισμένοι εκ των οποίων επίσης δηλώνουν ΣΥΡΙΖΑ!

Στον αντίποδα  αυτής , ήταν ο επικεφαλής  της παράταξης ” Μαζί για τον Κορυδαλλό” , Νίκος Κατσούλης , ο οποίος  αποδόμησε πλήρως το σχέδιο του κ. Χουρσαλά , ανέδειξε τους κινδύνους για την πόλη που περιέχει ενώ πολλά από τα καίρια ερωτήματα και τις επισημάνσεις του, δεν  “τολμήθηκε” από τη Δημοτική Αρχή ν΄ απαντηθούν!

Σκληρότατη επίσης κριτική άσκησαν τόσο η παράταξη “Λαική Συσπείρωση” όσο και ο ” Ανυπότακτος Κορυδαλλός”.