Απέκτησε σύγχρονα  μαγειρεία το « Μεταξά»

 

 

Mετά από μια μεγάλη προσπάθεια και  σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα , η διοίκηση του Χαράλαμπου Τουμπέκη , στο   ΕΑΝΠ « ΜΕΤΑΞΑ» , ανακαίνισε –ανακατασκεύασε τα  μαγειρεία του νοσοκομείου .

Όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα , ο πρόεδρος του «ΜΕΤΑΞΑ»:

«• Η πρόταση μπήκε σε εφαρμογή αμέσως, διότι εκτιμήθηκε ότι ήταν ένα έργο που έπρεπε ήδη να είχε γίνει προ πολλών ετών. Το έργο προχώρησε με εκπληκτική ταχύτητα για τα συνήθη δεδομένα κι αγκαλιάστηκε από όλους τους εργαζόμενους όχι μόνο των μαγειρείων και των τεχνικών υπηρεσιών μας αλλά κι από το λοιπό Προσωπικό.

  • Σήμερα τα νέα μαγειρεία έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί στους εργαζόμενους και στους νοσηλευόμενους ασθενείς.
  • Το έργο δεν είναι στις εργασίες «βιτρίνας» αλλά συγκεντρώνει πολύ σημαντικούς και επιτακτικούς λόγους: την υγιεινή παρασκευή και διανομή φαγητού, την ασφάλεια των εργαζομένων, την σωστή εργονομική τοποθέτηση των συσκευών, την τήρηση των προδιαγραφών ποιότητας στην συντήρηση των τροφίμων.
  • Επίσης με την εγκατάσταση του νέου συστήματος κλιματισμού ψύξης – θέρμανσης μπορέσαμε να αλλάξουμε τις αντίξοες συνθήκες εργασίας των εργαζομένων καθώς αντιμετώπιζαν τεράστιες δυσκολίες στην καθημερινότητα της εργασίας τους.
  • Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν αρωγοί σε όλη αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τη Διεύθυνση των Τεχνικών Υπηρεσιών και τον Διευθυντή τους κ.Τσανέ Παναγιώτη .
  • Η αποπεράτωση του έργου, μας οπλίζει με δύναμη και πείσμα, καθώς μεριμνά μας είναι να συνεχίσουμε την αναβάθμιση,να βελτιώσουμε την υγειονομική περίθαλψη των ασθενών και να παρέχουμε άνεση και προστασία στους εργαζομένους μας».