Δ. Μαρκόπουλος : Συμφωνούν ή διαφωνούν οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

 

Ολομέτωπη επίθεση κατά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στη Β Πειραιά πραγματοποίησε με ανάρτηση του στα social media ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος καλώντας μάλιστα τους τρεις βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περιφέρεια να πάρουν δημόσια θέση.

Αιτία της επίθεσης η αφισοκόλληση σε ιδιωτικούς χώρους στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) της Νίκαιας με μηνύματα κατά του νέου εργασιακού νόμου.

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Μαρκοπουλος ανήκει στην μικρή ομαδα κυβερνητικών βουλευτών που επιφορτίστηκαν με την ευθύνη της επικοινωνιακής υπεράσπισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου που έρχεται στη Βουλή. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Ο δημόσιος χώρος είναι κάτι που πρέπει να μας αφορά όλους. Αυτονόητος λοιπόν οφείλει να είναι ο σεβασμός μας σε αυτόν. Με έκπληξη σήμερα το πρωί διαπίστωσα πως ο ΣΥΡΙΖΑ στη Β Πειραιά και συγκεκριμένα κάτω από το γραφείο μου στο Περιβολάκι της Νικαιας δεν σεβάστηκε ξένες περιουσίες αφισοκολλώντας μηνύματα για το εργασιακό νομοσχέδιο επάνω σε βιτρίνα πρώην καταστήματος και σε εγκατάσταση της ΔΕΗ. Αυτά είναι τα «νέα» εργαλεία και η πρόταση που έχουν για το εργασιακό του 21ου αιώνα; Περιμένω ως πολίτης της Νίκαιας την αντίδραση των τριών τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ»