Μαζική η κοπή της πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά

 

 

Με τη συμμετοχή δεκάδων μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Π αλλά και ενεργών πολιτών που εκπροσώπησαν φορείς και συλλογικότητες, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έκοψε, την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην κατάμεστη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Σ΄ανακοίνωση της , η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ , κάνει λόγο για « σημαντικό πολιτικό γεγονός για τον ευρύτερο Πειραιά» , στο οποίο  έδωσαν «το παρών φίλοι και μέλη του κόμματος από όλες τις Ο.Μ. της Α’ και Β’ Πειραιά, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, υποψήφιοι βουλευτές, Δήμαρχοι, στελέχη της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι κινημάτων, εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων του Πειραιά, ενώ παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι από πολλά τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Την εκδήλωση συνόδευσε με το πιάνο και τη φωνή του σε μια υπέροχη μουσική βραδιά ο Γιώργος Καλκάνης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα κλίμα γεμάτο με αισιοδοξία για την πολιτική αλλαγή και θεωρήθηκε -λόγω της μαζικής συμμετοχής των πολιτών και του παλμού της- ως αφετηρία του αγώνα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις προσεχείς εκλογές και της πλήρους επικράτησης του κόμματος σε Α’ και Β’ Πειραιά.

Η αθρόα προσέλευση των πολιτών και η παρουσία νέων ανθρώπων στέλνει το ελπιδοφόρο μήνυμα της συστράτευσης όλων μας στον κοινό αγώνα για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την διακυβέρνηση της χώρας μας από μία προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Ως ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας μας και ευχόμαστε για το νέο έτος υγεία, αλληλεγγύη, αγωνιστικότητα και καλή δύναμη στους δύσκολους, αλλά όμορφους αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας για την υπεράσπιση των κατακτήσεων του λαού με δικαιοσύνη παντού».