Μαχητικά και η Βαρβάρα Δήμου στο πλευρό του Δημόπουλου

barbara dimou

Ένα από τα πιο δοκιμασμένα και πετυχημένα στελέχη του Κορυδαλλού , στον ιδιωτικό τομέα , δίνει τη μάχη για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος και να πορευτεί στο μέλλον με τις ποιο δημιουργικές  δυνάμεις της πόλης .

Πρόκειται για την Βαρβάρα Δήμου , κορυφαίο στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής και από τα σημαντικότερα στελέχη πανελλαδικά στον τομέα αυτό .

Η κυρία Δήμου , την τετραετία 2002- 2006 είχε χρηματίσει Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού και είχε επιτελέσει σημαντικότατο έργο στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής .

Σ΄αυτές τις εκλογές , συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού « Δήμος για Όλους» , του υποψηφίου Δημάρχου , Γιώργου Δημόπουλου, το ήθος , τις γνώσεις , την αποτελεσματικότητα και ικανότητα, γνωρίζει πολύ καλά και διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια  , όπως τονίζει , σε δήλωσή της.

«Το σημαντικότερο , υπογραμμίζει , αυτήν την κρίσιμη εποχή είναι να υπάρξει μία στιβαρή Δημοτική αρχή με  αποφασιστική ηγεσία  και με  τους κατάλληλους ικανούς ανθρώπους. Οι άνθρωποι αυτοί, με γνώση και ορθολογισμό, με σθένος, συνεργασία και υπευθυνότητα, να εργαστούν με ακεραιότητα, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς,  χωρίς αλαζονεία, ανούσιες  γενικεύσεις ή απλοϊκές προσεγγίσεις, χωρίς φειδώ κόπων».

Και αυτό επισημαίνει εκφράζουν η υποψηφιότητα του Γιώργου Δημόπουλου και ο συνδυασμός « Δήμος για Όλους»

Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Δήμου , έχει ως εξής:

«Φίλες  και φίλοι,

O«Δήμος Για Όλους»δεν είναι απλά ένας ακόμη δημοτικός συνδυασμός.

Με όραμα και στρατηγική ενώνει όλους τους πολίτες που νοιάζονται για το Δήμο μας και ζωντανεύει τις ελπίδες για ευρύτερη σύμπραξη, έχοντας επενδύσει στην ειλικρινή επικοινωνία, χωρίς αυτάρεσκους εγωισμούς και προσωπικές επιδιώξεις.

Ο ενωτικός συνδυασμός «Δήμος Για Όλους» δίνει την ευκαιρία για μια στοχευμένη και αποτελεσματική συνεργασία των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας, σε ένα πλαίσιο μεταρρυθμιστικό, που θα υπηρετεί την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Στο δυσμενές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον όπου τα προβλήματα εμφανίζονται και εκφράζονται με μεγαλύτερη ένταση από ότι στο παρελθόν δεν υπάρχει η πολυτέλεια του κατακερματισμού των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων.

Χαίρομαι ότι οραματιστής και εμπνευστής αυτής της προσπάθειας είναι ένα ικανότατο  αυτοδιοικητικό στέλεχος ο Γιώργος Δημόπουλος.

Το ήθος,   η αποτελεσματικότητα  και το έργο του είναι τα εχέγγυα  για να είναι εγγυητής αυτής της προσπάθειας. Έχει τη γνώση, την εμπειρία, τις  ικανότητες, τη θέληση και το σχέδιο να το πετύχει.

Τον γνώρισα μέσω της θητείας μου ως Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, είναι γνήσιος αγωνιστής εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου με καθαρό λόγο και τις αντιπαραθέσεις του τις εκφράζει με ποιοτικό πολιτισμό χωρίς να χάνει σταγόνα της δυναμικής του.

Το σημαντικότερο αυτήν την κρίσιμη εποχή είναι να υπάρξει μία στιβαρή Δημοτική αρχή με  αποφασιστική ηγεσία  και με  τους κατάλληλους ικανούς ανθρώπους. Οι άνθρωποι αυτοί, με γνώση και ορθολογισμό, με σθένος, συνεργασία και υπευθυνότητα, να εργαστούν με ακεραιότητα, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς,  χωρίς αλαζονεία, ανούσιες  γενικεύσεις ή απλοϊκές προσεγγίσεις, χωρίς φειδώ κόπων.

Ο καθένας μπορεί να προσφέρει, έτσι ώστε αυτή η σθεναρή συλλογική οντότητα, με μια ηγεσία που ξέρει τι θέλει και πως θα το πετύχει, με αισιοδοξία και ελπίδα, με όραμα, με συγκεκριμένο και αξιόπιστο σχέδιο, να μπορέσει να φέρει σε πέρας το τιτάνιο έργο της ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της πόλης μας. Θέλουμε ένα Δήμο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό, στην υπηρεσία  του πολίτη, με ικανά και εκπαιδευμένα στελέχη που θα εργάζονται με διαφάνεια, ακεραιότητα και συναίσθηση της αποστολής τους.

Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Γιώργο Δημόπουλο και το επιτελείο του, ενστερνιζόμενη τα ίδια οράματα, στόχους  και σκέψεις για την πόλη μας».