Πένθος για τον Δημόπουλο

dimarxeio korydallou - dimopoulos

Τον πολυαγαπημένο πατέρα του , έναν πραγματικό μαχητή της ζωής αλλά και των δημοκρατικών αγώνων , έχασε προχθές , ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Δήμος για Όλους» , Γιώργος Δημόπουλος.

Στο πλευρό του συνεχώς , μέχρι και την τελευταία στιγμή στη μάχη που έδωσε ο 96χρονος πατέρας του , ήταν για τον Γιώργο Δημόπουλο , η πιο οδυνηρή περίοδος της ζωής του.

Ελάχιστοι , μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού ,  ήταν εκείνοι που γνώριζαν γι αυτές τις ύστατες στιγμές του  « γέροντά» του , όπως τον αποκαλούσε γεμάτο σεβασμό και αγάπη. Συνειδητά ο κ. Δημόπουλος , θέλησε αυτές τις στιγμές να τις κρατήσει μακριά από ιλαρές πρακτικές δημοσιότητας

Νωρίς σήμερα το πρωί ο ίδιος , η οικογένειά του , αλλά και πολλοί φίλοι του «γέροντα» τον αποχαιρέτησαν στην τελευταία κατοικία του , στον Κάμπο Φωκίδας.