Περιοδεία στελεχών του ΚΚΕ στο  Σελεπίτσαρι και την Αμφιάλη

Ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Αττικής,  περιόδευσε  στο πάρκο Σελεπίτσαρι, με τις κομματικές οργανώσεις Κερατσινίου, όπου συνομίλησαν με νέους γονείς και εργαζόμενους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ ,” στην κουβέντα τονίστηκε πως τα εκβιαστικά διλήματα που προσπαθούν να βάλουν τα αστικά κόμματα στο λαό, πρέπει να πέσουν στο κενό και πως οι εργαζόμενοι έχουν πείρα από την καθημερινότητα τους την οποία πρέπει να κάνουν κριτήριο ψήφου και να δυναμώσουν το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές. Με μεγάλο ενδιαφέρον οι εργαζόμενοι της περιοχής συνομίλησαν με τα συνεργεία του ΚΚΕ, ενώ επιβεβαιώθηκε το ανεβασμένο κύρος του Κόμματος στην περιοχή.

Στη συνέχεια η εξόρμηση συνεχίστηκε και στην Παύλου Φύσσα, σε πολύ θετικό επίσης κλίμα, όπου καταστηματάρχες και εργαζόμενοι είπαν πως η κατάσταση με την ακρίβεια, τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς, την συνεχόμενη υποβάθμιση των όρων διαβίωσης έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Οι κομματικές οργανώσεις τόνισαν πως μόνο όταν γίνει πρωταγωνιστής ο ίδιος ο λαός, θα δει πραγματικές αλλαγές. Γι’ αυτό και κάλεσαν το λαό να κάνει την έκπληξη ενισχύοντας το ΚΚΕ παντού, μέσα και έξω απ’ τη Βουλή”.