Περισσότερα από 1.000 αλεξανδρινά σε πολίτες, ο Μώραλης

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Πειραιώτες στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου!

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης μαζί με τις Αντιδημάρχους κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και κα Αντωνία Καρακατσάνη, προσέφεραν στους περαστικούς τα αλεξανδρινά που στόλιζαν την είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τις ημέρες των γιορτών.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτότυπη αυτή κίνηση ήταν θετική με τον Δήμαρχο και τις Αντιδημάρχους να ανταλλάσουν ευχές με τους πολίτες για το νέο έτος.

Τα αλεξανδρινά που κοσμούσαν την είσοδο του εμβληματικού Δημοτικού Θεάτρου έγιναν πόλος έλξης για τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μπροστά από την πανέμορφη αυτή σύνθεση γεμίζοντας με όμορφες εικόνες τα social media!

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Με χαρά προσφέραμε σήμερα σε πολίτες τα αλεξανδρινά που στόλιζαν την είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τις ημέρες των γιορτών. Με την Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας Ανδριάνα Ζαρακέλη και την Αντιδήμαρχο Πρασίνου Αντωνία Καρακατσάνη προσφέραμε περισσότερα από 1.000 φυτά, που είχαν χρησιμοποιηθεί για τη σύνθεση στα σκαλιά του θεάτρου σε περαστικούς κι εκείνοι το χάρηκαν ιδιαίτερα. Εύχομαι να τους αρέσουν και να στολίσουν με αυτά τα σπίτια τους».