Περιόδευσε στον ΟΛΠ ο Αμπατιέλος

Ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Πειραιά και ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, επισκέφτηκαν τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά.  Μίλησαν με τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «στην  εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που είχαν με τους εργαζομένους τους κάλεσαν να στηρίξουν το ΚΚΕ με την μαζική οργάνωση και πάλη τους, να στηρίξουν τις διεκδικήσεις των σωματείων και των λαϊκών οργανώσεων, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να βάλουν τη δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις.

Συμπλήρωσαν πως δεν χωράει καμία στάση αναμονής, κανένας εφησυχασμός και απογοήτευση, «οι αγρότες, οι μαθητές, φοιτητές είναι ήδη σε κινητοποιήσεις κόντρα στην πολιτική που τσακίζει τις ζωές τους, γιατί τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα που δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν του αγώνα! Αυτόν τον δρόμο έχουν οι εργαζόμενοι κόντρα στις προτάσεις κυβέρνησης ΝΔ, αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών αστικών κομμάτων που κρύβουν τις αιτίες για την ανέχεια που ολοένα και μεγαλώνει για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα».